MAXIMOVA🌷

Сироватка з пептидами Joko Blend

Сироватка з пептидами Joko Blend
  • дана сироватка підійде для всих типів шкіри, як зазначає виробник
  • вік 25+
  • час застосування універсальний, це зручно, адже легше підлаштувати продукт до існуючої рутини
  • призначення: від зморшок, відновлення, розгладження і я б ще додалася себе зволоження
  • в складі багато цікавих інгредієнтів: олія абрикосових кісточок багата вітамінами, мінеральними речовинами й жирними кислотами, має яскраво виражений протизапальний, омолоджувальний і зволожувальний ефект; вітамін е сильний антиоксидант, який здатний проникнути глибоко в структуру шкіри, він уповільнює процеси старіння, сприяє зволоженню зсередини, захищає клітини від пошкодження вільними радикалами ; гіалуронова кислота це зволоження, як всі ми добре знаємо; олія жожоба багата амінокислотами і корисними елементами, має потужний зволожуючий, живильний, а так само омолоджуючий ефект; пептиди стимулюють синтез білків шкіри - колагену і еластину, завдяки чому шкіра стає гладкою, пружною, зволоженою, зменшується глибина зморшок; протеїни мають протизапальні властивості та захищають шкіру від негативного впливу навколишнього середовища і передчасного старіння, ферулова кислота антиоксидант та освітлювач плям, освітляє тон шкіри, вирівнює сліди постакне і рубці, відбілює пігментні плями, захищає від вільних радикалів, підвищує пружність та еластичність шкіри.

У відео можете добре розглянути текстуру і консистенцію сироватки. Вона насичує шкіру, як вода квіти і робить ніжною як ті делікатні пелюстки😊

Сироватка з пептидами Joko Blend

Флакончик приїхав огорнутий плівкою, це добре, люблю коли нова косметика має захисні обмежувачі.

Сама баночка скляна, важко і приємно відчувається в руках. Форма піпетки звужена на кінчику, добре набирає і віддає продукт.

Сироватка має білий колір та досить густу консистенцію (ніби рідкий крем) на відео добре видно. Аромат у неї солодкуватий не нав’язливий, хто не любить віддушки в косметиці, майте це на увазі.

Використовую за наступною схемою: в ранковій рутині, після очищення та тонеру (іноді етап тонеру пропускаю), і після повного поглинання наношу сонцезахисний крем.

Сироватка дуже легко розподіляється по обличчю, шиї та зоні декольте. Одразу приємно зволожує та живить, після поглинання не залишає липкості. Вона на стільки добре працює, що за відчуттями вже і крем можна не наносити😅 Не скочується!

За дією я помітила гладкість і пружність шкіри, не виникало жодних шелушінь чи подразнень. З урахуванням того, що у вечірній рутині іноді використовую кислоти з досить високим відсотком, то сироватка додатково заспокоювала та відновлювала епідерміс.

Через густу консистенцію розхід більший ніж у «водичкових» сироваток. Наразі користуюсь нею 1,5 місяці і залишилось вже значно менше половини, тому мені її вистачить орієнтовно на 2 місяці. Це з урахуванням, що я наношу на обличчя+шия+декольте не шкодуючи💜

Я дуже задоволена дією сироватки, однозначно можу радити, якщо ви в пошуках догляду для вашої шкіри, особливо для зволоження, живлення та відновлення. За віком справді рекомендувала б від 25, як і вказує виробник.