iriska_fiore

Для делікатного догляду. Засіб для інтимної гігієни.

Для делікатного догляду. Засіб для інтимної гігієни.

Буває, наприклад, що спочатку засіб підходить, а через деякий час може з'явитися дискомфорт. Тому, не завжди розрекламовані засоби можуть вам сподобатись у використанні.

Дуже давно з'явились у продажу гелі для душу цієї фірми. Купляла декілька. Зацікавив, декілька місяців тому, цей гель. Написано, що з календулою та молочною кислотою. Подобається, що є дозатор. Але нещодавно побачила в магазині, що зробили тепер без нього. З одного боку, розумію, бо менше пластику. Буде не дуже зручно. Тому, дозатор викидати не буду. Планую купити гель ще.

Сподобався у використанні. Середня густота гелю, ближче до рідкого. Делікатно очищує та дарує свіжість.

Іноді траплялось, що у засобу підтікав дозатор, або залишки рідини застрягли у отворі. А в цьому, від Dermomed, ні. Чому я дуже рада.

В цій лінійці є гелі з іншими екстрактами, а також у вигляді піни.

Можу рекомендувати до покупки. 👍

Інтимний гель Dermomed Lab Calendula ідеально підходить для щоденного використання завдяки здатності посилювати заспокійливі властивості цієї лікарської квітки, призначеної для заспокоєння подразнень і дискомфорту, допомагаючи відновити приємне відчуття полегшення.


Завдяки своїй ніжній формулі він зберігає природний інтимний фізіологічний баланс.


Провітамін B5, що міститься в інтимному милі, підсилює заспокійливі та зволожуючі властивості, допомагаючи закріплювати воду на поверхні шкіри та виводити її з глибших ділянок епідермісу та дерми.


Добавка на основі молочної кислоти, яка в синергії з поверхнево-активними речовинами підвищує їх дермосумісність.


Гіалуронова кислота – це лінійна, еластична та дуже стійка молекула, яка утворює сполучну тканину шкіри, здатна зв’язувати велику кількість молекул води для кращого зволоження шкіри. З точки зору хімічної структури гіалуронова кислота класифікується як глікозаміноглікан, довга послідовність, що складається з двох простих цукрів, глюкуронової кислоти та N-ацетилглюкозаміну.
Гіалуронова кислота надає тканинам міцність, пластичність і еластичність, а також виконує роль резервуару води. Виходячи з молекулярної маси, гіалуронова кислота приносить різні переваги шкірі: з високою молекулярною масою вона залишається на поверхні шкіри, гарантуючи відмінне зволоження як у дуже короткому, так і в середньостроковому періоді, тоді як молекули з низькою молекулярною масою проникають в епідерміс, наповнюючи та наповнюючи його. Заспокійливі властивості та зволожуючі властивості.

Для делікатного догляду. Засіб для інтимної гігієни.
Для делікатного догляду. Засіб для інтимної гігієни.