Для делікатного догляду. Засіб для інтимної гігієни.
Купляю різні засоби. Не хочу користуватись якимось одним на постійній основі. При виборі орієнтуюсь на опис, дизайн, ціну. Напевно, ще буду перевіряти склад. Є, до речі, український сайт.
Буває, наприклад, що спочатку засіб підходить, а через деякий час може з'явитися дискомфорт. Тому, не завжди розрекламовані засоби можуть вам сподобатись у використанні.
Дуже давно з'явились у продажу гелі для душу цієї фірми. Купляла декілька. Зацікавив, декілька місяців тому, цей гель. Написано, що з календулою та молочною кислотою. Подобається, що є дозатор. Але нещодавно побачила в магазині, що зробили тепер без нього. З одного боку, розумію, бо менше пластику. Буде не дуже зручно. Тому, дозатор викидати не буду. Планую купити гель ще.
Сподобався у використанні. Середня густота гелю, ближче до рідкого. Делікатно очищує та дарує свіжість.
Іноді траплялось, що у засобу підтікав дозатор, або залишки рідини застрягли у отворі. А в цьому, від Dermomed, ні. Чому я дуже рада.
В цій лінійці є гелі з іншими екстрактами, а також у вигляді піни.
Можу рекомендувати до покупки. 👍
Інтимний гель Dermomed Lab Calendula ідеально підходить для щоденного використання завдяки здатності посилювати заспокійливі властивості цієї лікарської квітки, призначеної для заспокоєння подразнень і дискомфорту, допомагаючи відновити приємне відчуття полегшення.
Завдяки своїй ніжній формулі він зберігає природний інтимний фізіологічний баланс.
Провітамін B5, що міститься в інтимному милі, підсилює заспокійливі та зволожуючі властивості, допомагаючи закріплювати воду на поверхні шкіри та виводити її з глибших ділянок епідермісу та дерми.
Добавка на основі молочної кислоти, яка в синергії з поверхнево-активними речовинами підвищує їх дермосумісність.
Гіалуронова кислота – це лінійна, еластична та дуже стійка молекула, яка утворює сполучну тканину шкіри, здатна зв’язувати велику кількість молекул води для кращого зволоження шкіри. З точки зору хімічної структури гіалуронова кислота класифікується як глікозаміноглікан, довга послідовність, що складається з двох простих цукрів, глюкуронової кислоти та N-ацетилглюкозаміну.
Гіалуронова кислота надає тканинам міцність, пластичність і еластичність, а також виконує роль резервуару води. Виходячи з молекулярної маси, гіалуронова кислота приносить різні переваги шкірі: з високою молекулярною масою вона залишається на поверхні шкіри, гарантуючи відмінне зволоження як у дуже короткому, так і в середньостроковому періоді, тоді як молекули з низькою молекулярною масою проникають в епідерміс, наповнюючи та наповнюючи його. Заспокійливі властивості та зволожуючі властивості.
Коментарі (0)