Ге ль-крем для душу, який дарує яскраві відчуття відпочинку
Хотілось би мені десь з‘їздити на моря, але поки тішу себе косметикою, яка асоціюється з відпочинком.
Перше, на що звернула увагу-це доволі життєрадісна упаковка, яка так і кричить про веселощі під час купання.
Потім відчула цей неймовірний аромат, я би навіть назвала його екзотичним : тут на мою думку присутній запах ананасу, кокосового молока, які обгорнуті солодкавою амбровою вуаллю.
Текстура доволі густа, кремова, нагадує мені топлений білий шоколад. Вона така ж приємна, як і аромат і ідеально до нього пасує. Просто райська насолода.
Гель приємно скользить по шкірі, пінка при цьому утворюється густа, і досить пишна.
Відчуття від використання:
Поки під час прийому душу ви насолоджується красивим ароматом і ніжною текстурою, він делікатно відноситься до вашого тіла, шкіра після використання ніжна і гладенька. В складі є доглядові компоненти, що запобігають її пересиханню: сік алое, олія макадамії, олія аранова, батаїн і гліцерин. Також є саліцилова кислота, яка сприяє оновленню шкіри.
Крем для душу викликав у мене позитивні емоції від використання, я дійсно кайфую, коли з ним купаюсь.
А зараз доречі на цю продукцію шикарна знижка, тому встигни придбати і ти закохаєшся в їхні аромати 😍
Коментарі (0)