Mary Ost

Joko Blend | Сонцезахисний крем для обличчя spf 30

Joko Blend | Сонцезахисний крем для обличчя spf 30

Привітик усім🌹

В наш час шкіра обличчя піддається величезному впливу негативних факторів, як від навколишнього середовища, так і від сонячних променів, тому захист та турбота про шкіру має займати одну з головних позицій.

Крем для обличчя із SPF захистом завжди присутній у моїй косметичці. З брендом Joko Blend я знайома давно тому без роздумів вирішила спробувати їхню новинку - сонцезахисний крем для обличчя з spf 30.

Joko Blend | Сонцезахисний крем для обличчя spf 30
Joko Blend | Сонцезахисний крем для обличчя spf 30

Об'єм: 30 мл.

Бренд: Joko Blend

Ступінь захисту: spf 30

Класифікація: натуральна косметика

Призначення: захист від сонця

Тип: всі типи шкіри

Вік: 18+

Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Isopropyl Myristate, Sodium Polyacrylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethyl Methacrylate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centella asiatica Extract, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), BHT, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Aurantium Flower Oil / Citrus Aurantium Peel Oil.

Пластиковий флакончик із засобом знаходиться у картонній коробочці.

Упаковка та сама баночка виконані у біло-жовтій кольоровій гаммі, по оформленню одразу зрозуміло призначення крему.

З боків упаковки та самої баночки, можна знайти повну інформацію про засіб, а також застосування, протипоказання, запобіжні заходи тощо.

Флакон з кремом виконаний з твердого якісного пластику.

Прозора кришечка міцно прилягає до основи флакончика.

Помповий дозатор оригінальної форми, працює добре - дозовано видає засіб не розбризкуючи його.

Крем з ледь-ледь жовтуватим відтінком однорідної консистенції. Густий, але в той же час легкий. Без проблем розподіляється, швидко поглинається і найголовніше, не залишає липкості після нанесення.

Аромат ніжний, приємний, солоденький.

Наносити даний засіб необхідно за 10-20 хвилин до виходу на вулицю. Також слід памʼятати - нанесення потрібно поновлювати кожні 2-3 години при активному перебуванні на сонці.

Сонцезахисний крем легко наноситься на шкіру, розподіляється та дуже швидко вбирається. Пори не забиває. Взагалі після вбирання не помітний - не лишається білих слідів, відчуття липкості, печіння, відсутні алергічні реакціії.

Для щоденного застосування засобу потрібна зовсім невелика кількість. Розподіляю його масажними рухами, до повного поглинання, це не займає багато часу.

Крем використовую після очищення шкіри та нанесення денного догляду, перед виходом на вулицю, як я й писала вище - не раніше, ніж за 20 хвилин. А якщо на пляжі або на прогулянці під сонцем, то крем оновлюю кожні 2 години.

Поверх цього засобу можна наносити макіяж, перевірено - косметика не скочується, не тече, лягає рівно.

Крем не стягує та не сушить шкіру. Навпаки, є відчуття зволоження, доглянутості.

До покупки сонцезахисний крем від Joko Blend раджу, його легко застосовувати, добре справляється зі своїми функціями, має непоганий склад, зручний формат і досить хороший об'єм👌