Lyuba

Викидушки декоративки за півроку

Викидушки декоративки за півроку

Така велика купа стала гарною нагодою ще й розібрати запаси (і завали) того, що мала з декоративки - тому кілька засобів летять через перевищення терміну використання (@свідома клієнтка - бачиш як я перейнялась твоїм останнім дописом!)

Отже, поїхали!

Armani Maestro UV Skin Primer - геніальна силіконова база під макіяж з сонцезахистом. Я фанатка тональних засобів Армані, і цей не вийняток. Ця база була ліміткою колись і потім увійшла у постійну колекції, і зараз вже теж знята(( Але - давала дуже рівне покриття, легке сяяння шкіри і не дозволяла окислятись навіть найвреднішому тону. Викинула більше ніж пів-флакону - він дуже економічний і я користувалась ним лише взимку.

5 з 5

YSL Touch Eclat BR 20 - відома тонка сяюча тональна основа. Теж не перший флакон, улюблена. Але, перестала справлятись з моєю пігментацією і стала підсушувати шкіру. Зараз я на ВВ типу Purito або Erborian, і вони значно краще підходять моїй шкірі.

4 з 5 для моєї супер сухої шкіри

Charlotte Tilbury Radiant Concealer - більше писала тут https://club.makeup.com.ua/post/28760/. Якщо шукаєте супер криючий, але трішки з сяяням консилер - цей ідеальний.

4 з 5 (мені був защільний)

Лак для нігтів Chanel Le Vernis Sargasso 558 - для мене культова лімітка. Я не ношу гель лак, тому зазвичай хочу мати один -два лаки зі зручним пензликом.

Цей відтінок саргасова моря - темного, холодного, північного... Темний майже чорний асфальт який все таки має трохи синьо- золотого спарклу і дає такий напівбензиновий блік на сонці. Ясношо знятість і рідкість, я використала майже до дна. Навіть свотч не можу зробити, засох( Не викидала з ностальгії, але настав і його час.

10 з 5 (і браво колористам шанель)

Ще одна знятість і рідкість - лімітка - увага! 2011 року 🧐

Це була водна формула рідких тіней для повік і саме цей відтінок був ще й азійською здається ліміткою. Не можу вставити промо фото колекції, але погугліть

Les Tentations de Chanel Holiday 2010 Collection. Були ж часи, коли косметика або сезонна колекція були подією 🤩

Отже це Chanel OMBRE D’EAU у золотистому відтінку. Формула двофазна, їх треба перемішувати. Користувалась я ними по чесному, років так 5 - без зміни запаху, текстури аби чого. Зараз знайшла у коробці зі старим косметосом - і це таке ностальжі... Потримала десь рік, але час нам прощатись - користуватись рідким продуктом 13 річної давності я не буду.

5 з 5

Остання шанель у огляді, обіцяю 🤪

Chanel Rouge Allure (номер відтінку затерся). Складний, мідно-цегляний відтінок з золотим і зеленуватим спарклом. Відтінок такий непростий, що я його наносила на губи і щоки як рум'яна, і іноді навіть на повіки для фул луку. - інакші румяна простили вигляд. Я фанатка декоративки Шанель і їх складних кольорів - але на жаль інфляція і ціни на неї змушують купувати рідко і підбирати продукти тільки вживу. Дуже класна, змазана майже до кінця. Але моїй вже роки 3 - хоч і не втрачала властивостей - я вирішую її позбутись. Не сушила, трималась 5 годин, дуже класна! Дістається з патрону натиском на золоте лого з іншого боку, шик!

5 з 5

Essence Lip oil - просто олійка (швидше блиск) для губ для сумочки. Вимазала до дна, класно зволожує, дає легкий відтінок - лише хотілось щоб був холодніший, теплив на мені.

Essence Extreme Shine Volume Lipgloss - просто диво за менше 100 грн. Зволожує плампить губи з легким холодним! відтінком. Закінчу (жахливий!) катріс з ментолом і куплю знову цей.

Обидва засоби 5 з 5

CLINIQUE CHUBBY PLUMP & SHINE 05 POWERHOUSE PUNCH - ностальгічний блиск, знайшла у кишені старої куртки 😂 Не втратив властивостей, такий же гарний рожевий ніжний блиск. Летить у сміття, як доісторичний засіб (це рік десь 2015).

Знаменитий Maybelline New York Lifter Gloss відтінок 005 petal.

На мою думку це швидше рідка помада аніж блиск - дуже вже пігментована. Але класна! Хочу потестити і купити ще якусь.

5 з 5

Givenchy Rouge Interdit - давно знята теж шикарна серія. Тримала її на роботі у косметчиці, бо цей коричнево-рожево-червоний колір ідеально оживляв мене для важливих зум дзвінків. Витягується помада петелькою з лого живанші 😍 Здається, через це і була куплена! Вимазана в 0, ідеальна формула з блиском.

Ідельна бальзамна помада - Catrice Melting Kiss Gloss Stick 040.

За 200 грн отримаєте тонке ніжне покриття яке робить свої губи тільки краще - і зволожує їх не гірше бальзаму. Кольоропередача на сайті так собі, цей відтінок теплий коричневий.

5 з 5

Свотчі нижче ⬇️

Викидушки декоративки за півроку
Викидушки декоративки за півроку
Викидушки декоративки за півроку

Фух, півдороги позаду - лишились дрібниці.

Як видно з фото я багато експериментувала з тушами.

Але, класних на фото всього 1.

Почнемо з дрібного - підводка фломастер Patricia Ledo - вимазала до суха, луже класна базова штука. Фетр не затирався, лишав тонкі лінії.

5 з 5

KIKO MILANO Гель для брів Lasting Eyebrow Gel - оце просто сльози. Гарний холодний відтінок - назва довготриваючий. І гель, який лишав мої брови від легкого доторку, вологості, краплі санскріну. Не мучила себе, півбанки летить у смтіник. Навіть відтінок не пишу, засіб просто не можу рекомендувати.

3 з 5 лише за класний холодний тон.

Румяна іспанської марки Maderas відтінку Arena - занадто теплі для мене, я чесно пробувала, але ні. Це подарунок у журналі, тому не так соромно викидати.

Йдемо по тушах?

L'Oreal Paris Volume Million Lashes Balm Noir - занадто густа для мене, збиралась на горловині флакону і мазала все навколо. Трішки об'єму, довжини майже не давала. Не куплю знову.

3 з 5

Непогана базова туш Rimmel Wonder Volume Thrill Seeker

І довжина і об'єм з нею були, але не екстра - тому повторювати не хочеться.

4 з 5

Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Curl Up Mascara - гарно витягує але не додає моїм віям об'єму, прольот.

3 з 5 для мене

Моя улюблениця, і це та туш на якій я протягнула місяці 4 з цих півроку - Lancome Hypnose Mascara

Завжди знаю, що від нех чекати - і об'єм і довжина, ніякого злипання і осипання.

5 з 5

Найбільший прольот року - Kylash Kylie Cosmetics. Більше писала тут https://club.makeup.com.ua/post/33403/, 3 тижні мук і засіб полетів у пакет з викидушками.

1 з 5

Як вам підбірка?

Чи мали такі ж засоби?

І діліться звісно, як часто переглядаєте терміни придатності косметики?