Прийшла пора випробовувати дезодоранти на міцність!
Процес вибору дезодоранту - це моє персональне пекло. Один не захищає так, як потрібно, інший має дивний запах, третій неприємний за текстурою - здається, я ніколи не знайду той, який підійде мені на всі 100%.
Дезодорант - продукт, який мені підібрати чи не найважче. Гадаю, я в цьому не унікальна, але я продовжую пробувати щось нове. Цього разу мені трапився дезодорант-антиперспірант Secret Antiperspirant Cream Stick Rosewater scent. Спершу я подумала, що він корейський, але виявляється це інший бре нд, виробництва Німеччини. На момент придбання він коштував 158 грн.
Коротко про мої враження:
- це новий для мене формат дезодоранту - кремовий, раніше я такий не використовувала;
- засіб виходить назовні крізь маленькі дірочки;
- ця кремова текстура добре вбирається шкірою, якщо додатково втерти, то не залишиться білого нальоту;
- аромат приємний, але "на любителя", пудрова троянда. Порівнюючи зі стіком Nivea Ефект пудри, можу сказати що Secret приємніший;
- може залишати білі сліди на темному одязі, якщо шар погано увібрався шкірою;
- у більш прохолодну погоду дезодорант працював чудово, мені здавалось, що навіть після душу він продовжує діяти і неприємний запах не виникає;
- тренування у спортзалі з ним можна пережити, кілька годин інтенсивного потовиділення він замаскує чудово;
- що стосується цілого робочого дня - тут вже ситуація гірша. Зараз, коли стає особливо спекотно, до кінця робочого дня захисту вже немає і зявляється неприємний запах;
- якщо порівнювати з Nivea, то останній, мені здається, захищає краще, хоч обрати приємний аромат - це ще той квест.
Підсумовуючи, скажу, що цей антиперспірант непоганий, але не ідеальний. Тому, власне, я поки що змирилась з думкою, що з собою у сумочці потрібно носити якийсь мінідезодорант. Я чула, що багато хто використовує Old Spice і дуже задоволений. У мене є звичайний (не антиперспірант), він має класний аромат, але не захищає так, як слід. Тому якщо у вас є класні рекомендації антиперспірантів - буду рада почитати у коментарях. І дякую за інтерес до мого допису.
Коментарі (0)