Alina🍒

Bless Beauty Matte Eyeshadows

Bless Beauty Matte Eyeshadows

Привіт🌸

Сьогодні коротко розповідаю про головні переваги тіней від Bless Beauty, після яких ви захочете собі їх придбати🤭

Я маю два відтінки в своєму арсеналі та наразі мова піде про відтінок 05.

• перше, що чіпляє погляд, це нереально естетичний дизайн тіней, матове приємне скло з брендованими написами, щіточка з ніжно-рожевою кришечкою, дуже ніжне і дівоче пакування🌸
  • аплікатор зручний у використанні, дозатор забирає зайве і буквально двох занурень вистачає для повного мейку очей
  • текстура легко піддається розтушовці і їх можна нашаровувати і регулювати інтенсивність кольору
  • дуже економні у використанні
  • і найголовніше те, що стійкість цих тіней просто нереальна — маючи влітку доволі жирну зону повік, буквально всі тіні, що у мене були, скочувались за пару годин, ці ж тіні тримаються на мені до 7 годин, а затест на руці показав, що вони стійкі до води і їх ну дууже важко змити

У мене відтінок 05, також маю у колекції 02.

Палітра тіней дуже універсальна та чудово міксується між собою для створення красивого градієнту)

Якщо ви шукаєте стійкі тіні з пастельною палітрою кольорів + за бюджетною ціною, то вам проосто необхідно придивитись до цього продукту)

• стійкі
  • легкі у використанні
  • по-дівочому гарно оформлені
  • бюджетні

чудово доповнять вашу колекцію та стануть вашими улюбленцями і ви вже не зможете уявити мейку очей без використання цих тіней🤭

Тож моя щира вам рекомендіція і дякую кожній за увагу✨