DARIIAKOVACH

COMEX AYURVEDIC NATURAL 24H

COMEX AYURVEDIC NATURAL 24H

Привіт, красунечки 🕊️ Сьогодні напишу про своє знайомство з дезодорантом Comex і в цілому з брендом

Наважилась на покупку я після відгуку @O.Kazkova

І її допису https://club.makeup.com.ua/post/39200/

Чи сподобалось мені? Про все нижче 👇🏼

Отже, я обрала зелений чай серед великої кількості видів. Мені чомусь все, що з зеленим чаєм подобається)

СКЛАД:

Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Water, Glycerin, Potassium alum, Xanthan Gum, Panthenol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Sorbitan Caprylate and 1.3-Propanediol and Benzoic Acid, Parfum.

Вода з листя Camellia Sinensis - це водний розчин запашних компонентів листя чаю, Camellia Sinensis, theaceae Зеленого чаю екстракт - буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'яжучим смаком.

це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.

Гліцерин - це простий триол (спирт, який містить три гідроксигрупи), широко поширений у природі, присутній у структурі всіх природних ліпідів (жирів), як тваринних, так і рослинних.

Камідь Ксантанова - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру.

Пантенол –гігроскопічний аморфний порошок від білого до кремового кольору з характерним запахом. Добре розчиняється у воді, спиртах, гірше в ефірах. У косметиці застосовується О-і О, L-пантеноли як провітамін В5 Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію.

Кокосової пальми плоди - (Cocos nucifera) вічнозелена деревна рослина сімейства пальм, поширена в тропіках обох півкуль. З плодів пальми виділяють цінне кокосове масло, широко застосовується у виробництві мила та косметичних виробів. При переробці копри кокосового горіха отримують екстракт, що містить ліпіди, протеїни та інші біологічно активні речовини. Завдяки високому вмісту вітамінів А, В, С, вуглеводів, мінеральних речовин та фруктових кислот, екстракт К.п.п. сприяє швидкій регенерації шкіри та захищає її від агресивного впливу навколишнього середовища. Є прекрасним зволожувачем, що надає шкірі пружності та бархатистості.

❗️Віддушка парфумерна

❗️ Калій алюміній сульфат, або сульфат алюмінію-калію.

Іноді галунові дезодоранти помилково відносять до шкідливих дезодорантів із солями алюмінію. З хімічної точки зору галуни дійсно є сполуками алюмінію; у дезодорантах використовують алюмокалієві галуни (Potassium Alum) Однак їхні властивості радикально відрізняються від, скажімо, хлориду або хлоргідрату алюмінію, тому користуватися мінеральними дезодорантами абсолютно безпечно.

Упакування

Сам дезодорант дуже маленький і компактний. Зручно закинути в сумочку і за необхідності скористатись.

Пластиковий флакон з наліпкою, де є вся потрібна інформація. Наліпка у приємному салатовому кольорі

Під пластиковою кришечкою, що відкручується є ролик, який легко прокручується

Консистенція

Консистенція рідка, як водичка. Швидко вибирається і не залишає слідів

Аромат

Просто зелений чай) Мені подобається, не хімозний і не різкий. Я не користуюсь парфумами і все, що повʼязано з ароматами зараз для мене дуже гостре питання. Я не люблю відчувати на собі якісь запахи

Отже, дезодорант мені сподобався

Він не лягає плівкою, не сушить, гарно вбирається та не залишається вологою плямою

Також жодних слідів на одязі

Тримає гарно, не знаю, як щодо 24 годин, але цілий день витримує, а зранку я знов повторюю

Жодних сторонніх запахів нема, лише свіжість і трохи зеленого чаю)

Тому моє знайомство вдале і я спробую

інші засоби, що вже давно чекають свого часу

А що любите ви від Comex, що б порадили спробувати?

Обіймаю 🤍