wowmom

Той самий популярний BB від Purito, з яким в мене дуже складні відносини

Той самий популярний BB від Purito, з яким в мене дуже складні відносини

Привіт, красуні!

Bb крем від Purito - це той засіб, який в мене викликає постійно суперечливі почуття. В залежності від стану шкіри, він виглядає або супер розкішно, або просто жахливо, підкреслюючи недоліки, про які я навіть і не здогадувалася.

Ну, по-перше, незважаючи на свій живий вологий фініш, цей крем взагалі не підходить сухій шкірі. Спочатку він лягає на обличчя начебто нормально, але потім ББ висмоктує всю вологу, і всі найменші шелушіння стають дуже дуже помітними.

По-друге, я так і не до кінця зрозуміла, чи забиває він пори. Часто так буває, що ввечері, після того як на мені був Purito Cica Bb Cream, я бачу нові запалення. Особливо, якщо ним користуюся підряд три-чотири дні. Можливо, крем і не винний, але судячи з відгуків, така проблема насправді існує.

Хто б що не казав на BB від Missha, я точно можу сказати, що він дуже круто працював на моєму обличчі, і я жодного разу не помічала, щоб крем провокував висипання.

І в-третє, Purito Cica Bb Cream підкреслює розширені пори. Ні, він в них не западає, проте коли я роздивляюся своє обличчя в дзеркалі, пори виглядають, як кратери.

Той самий популярний BB від Purito, з яким в мене дуже складні відносини

Краще за все, наносити крем на шкіру вологим спонжем, тому що пальцями або пензлем виходить надто щільне покриття. Спонж забирає надлишки бб-ка, і він лягає краще на обличчя.

Фініш вологий, але не надто жирний. Обличчя сяє, наче зсередини, і це мені дуже подобається. Влітку, звісно, хочеться більш матового покриття, тому я бб-крем гарно припудрюю.

Стійкість середня, адже в кінці дня він злазить із зони навколо носа, та підборіддя.

Але за що я люблю Purito Cica Bb Cream, так це за те, що він дуже круто виглядає на камері. Обличчя наче з фільтром, хоча ніяких фільтрів тут немає. В житті бб-крем все ж помітний на шкірі.

І я зараз скажу одну не популярну думку, що якщо обирати між Missha і Purito, я б обрала перший варіант. На кожен день він, особисто мені, підходив набагато краще.

А Purito...для мене це крем для фото, і коли не треба з ним ходити цілий день. Новий флакон я б не купила.

Дякую за увагу 😘