Гідрофільна олія для ідеального очищення
Без гідрофільної олійки я не уявляю свою б‘юті рутину від слова «зовсім». Якщо хоч раз не змию нею SPF, то привіт нові висипання. Сонцезахисні засоби зараз мега актуальні і враховуючи, що вони жиророзчинні, то потрібно підібрати просто правильну олію.
Мені дуже подобається саме олійка від P.Calm, адже вона ефективно очищує шкіру, я насправді їй довіряю і нижче поясню, чому.
Тому натискайте "дізнатись більше" там все детально розписано і показано.
Баночка олійки виконана в зеленому кольорі, з матового пластику, знаходиться вона в білій коробці, власне яку я зазнімкувала на першому фото.
Дозатор зручний, витискає потрібну кількість гідрофілки. Доречі вона дуже економна у використанні, а баночка така велика, вистачить надовго.
- Текстура класична, олія досить ріденька. Вона дуже добре емульгується і за рахунок цього круто очищує обличчя.
- Аромату я не помітила, тож думаю олійка підійде людям з чутливою шкірою.
- Склад тут максимально безпечний і натуральний, збагачений різноманітними корисними олійками: евкаліпта, розмарину, соняшникова, шавлії, оливкова, олія чайного дерева, макадамія, вівсяних кісточок, шипшини, насіння камелії. Тут відсутня мінеральна олія, що дуже добре, адже багатьом людям вона не підходить, а в гідрофільні олії їх ой як кладуть, але ліпше б клали соняшникову, як от тут.))
Я, як людина з пробленою шкірою насправді відчуваю ефект, у вигляді зменшення висипів, і забитих пор, особливо з цією олійкою. Вона шикарно розчиняє макіяж, на мені водостіка туш Мейбелін і помада тієї ж фірми, багато хто знає, що змити їх ой як не просто, а от саме помаду то взагалі жах😂, я якось чуть не здирала її з губ)) Але з цією олійкою потрібно зовсім трішки промасажувати проблемні для зняття зони-ефект не заставить себе чекати 😍
Тож, якщо ця олія так круто змиває декоративну косметику, то наприклад тональний крем чи сонцезахист їй по зубах точно, тай дивлячись на покращення шкіри, я розумію, що працбє вона відмінно!
Як і будь-яку іншу олійку змиваю пінкою чи гелем. Шкіра після вмивання дихає і чиста до скрипу, але не стягнута і не пересушена.
На фото я пів обличчя очистила тільки олійкою і оце сиджу терплю, щоб сфоткати себе, але результат ви мусите побачити😂
При вмиванні вода забирає лишній пігмент, а пінка уже жирність олійки.
Мене позитивно вразила олійка від корейського бренду P.Calm, хочеться спробувати все від бренду, в них стільки цікавих засобів, особливо бажання виникає, коли такі гарні знижки, як от зараз😍
Коментарі (0)