Nivea - фаворити та провали
Що є знахідкою місяця, а на що шкода витрачених грошей - читайте нижче👇
Привіт красуні✋
Під'їхав мій новий рейтинг продуктів від Nivea. Люблю цей бренд, але в ньому як і у всьому😁 є знахідки і є провали.
І першим буде Скраб-Гель-Маска (сподіваюся, ні про що не забула😁) хто зна, може це ще й шампунь-скраб для шкіри голови-гель для душу))) Трішки сміюся з таких багатофункціональних засобів, бо відразу асоціація з шампунем чоловіка 100 в 1😁
💦Тож до діла, як гель для вмивання, мені сподобався, приємно розподіляється, швидко змивається, шкіру не сушить, що де треба від вмивання?)
💦Як скраб, то, як на мене, завеликі частинки, які наче і не дряпають, але не дуже приємними є... але зі своєю задачею очищення справляється добре.
💦Як маска, я задоволена, шкіра після неї не стягнута, трішки світліша, та й в цілому для щоденного догляду мені сподобався цей мультизасіб 🤗
А ще й классно пахне 🌹
Наступний - кремчик під очі з вітаміном С🍊
Користуюся ще не багато, але враження приємні, классна текстура, швидко поглинається, не залишає липкого сліду, і що для мене найголовніше, не пече мені очі👍 Хоча мені дуже складно підібрати гарний крем під очі, щоб не пік, та ще й зволожувач - цей впорався на всі 100% Щодо зморшок та його роботи над ними, доповню пізніше, але поки враження приємні і можу його рекомендувати для чутливої шкіри🤗
Пече, наче я кислоту розлила на очі😵💫
😵💫Перейдемо до провальної міцелярки, вказано, що підходить для чутливої шкіри, я й купила, але дівчата, це було якесь пекло на моїх очах, коли змивала туш, очі пекли неймовірно, вперше таке з міцелярною водою, та ще й, для ЧУТЛИВОЇ шкіри 🥴 Не знаю, хто вирішив її так підписати, краще було б "для байдужої до всього шкіри". З мейком на обличчі впоралась добре, швидко і без тертя змила, питань нема, але очі пекли -треш. Можливо звісно в мене індивідуальна реакція, але людям з чутливою шкіри - ніколи не порекомендую цей засіб.
Ну і фаворит літа - легкий флюїд з SPF 50 ☀️
Просто чудовий легенький кремчик на літо, з високим рівнем захисту, швидко поглинається та не скочується. Я дуже задоволена їм, більше про нього шукайте в окремому відгуці❤️ Дуже його рекомендую👍
У відгуків вказані ЛИШЕ мої враження від продуктів, ваша реакція шкіри на все може бути інша🙌
Чи користувалися ви чимось з цього? Як ваші враження? Можливо тільки мені так пекла ця міцелярка?
Всім дякую за увагу ❤️
Чекаю на фідбек🫶
Коментарі (0)