SUMMER VIBE: ВІДЧУЙ СМАК ЛІТА ЗІ СКРАБОМ ВІД TREE HUT
Що ж такого в цих скрабчиках?
Ці скрабчики від Tree Hut точно відомі багатьом.
Я давно на них дивилася, але шукала свій аромат...., і нарешті знайшла! Мій улюблений тепер на всі 100 % – Coco Colada! Аромат літа, райська атмосфера і присмак гарячого піску на морі! Це все про цей аромат для мене. Тут основними нотами є кокос, ананас та кокосове молочко. Цей скраб має в основі цукор, так ...справжній цукор! 😉
Цукор є природнім ексфоліантом, який ефективно очищає відмерлі клітини шкіри, одночасно сприяючи покращенню кровообігу та покращує тонус.
Також у складі є масло дерева ши, яке глибоко зволожує, живить і пом’якшує суху шкіру, допомагаючи підвищити еластичність.
Також доповнюють засіб натуральні масла: олія авокадо, олія макадамії, олія солодкого апельсина, олія солодкого мигдалю, олія примули вечірньої, які кондиціонують шкіру, допомагаючи запобігти сухості та надають максимальне зволоження для вишуканого, здорового сяйва шкіри.
І найулюбленіше: кокосове молочко, яке допомагає зволожити та пом’якшити шкіру та ананас, який багатий на вітамін C.
Аромати в цих скрабів більш хімічні ніж натуральні, щось схоже на VS.
Моя думка, що можна знайти чудову альтернативу цим засобам в наших українських брендах: Joko Blend, Marmade чи Shelly. Але якщо ти така ж, хто любить все перевірити) то let's go! Точно не розчаруєшся!💗