Yustal

Сироватка з пептидами для шкіри навколо очей Joko Blend Brightening Eye Serum

Сироватка з пептидами для шкіри навколо очей Joko Blend Brightening Eye Serum

Цю сироватку я обрала задля її комплексної дії, виробник обіцяє, що сироватка:

  1. розгладжує зморшки,
  2. повертає пружність,
  3. зволожує,
  4. позбавляє від набряклості та темних кіл,
  5. освітлює і відновлює шкіру,
  6. перешкоджає появі нових пігментних плям,
  7. має заспокійливий ефект,
  8. прискорює регенерацію,
  9. зменшує вираженість капілярної сітки.
Сироватка з пептидами для шкіри навколо очей Joko Blend Brightening Eye Serum
Сироватка з пептидами для шкіри навколо очей Joko Blend Brightening Eye Serum

Чимало обіцянок, а чи є у складі компоненти, які можуть це все забезпечити? Подивімось склад:

Aqua, Glycerin, Jojoba Oil, Grape Seed Oil, Black Currant Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Steareth-20, N-Hydroxysuccinimide, Chrysin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Silica, Phenoxyethanol, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum, Citric Acid.

Цікавого та хорошого тут багато:

Олія жожоба (Jojoba Oil), яка максимально схожа на людський себум, мені вона видається корисною в цьому продукті, тому що шкіра навколо очей зазвичай менш жирна ніж шкіра обличчя, олія жожоба добре зволожує та створює захисний бар’єр на шкірі.

Олія виноградних кісточок (Grape Seed Oil) — джерело антиоксидантних поліфенолів, лінолевої кислоти (близько 55-77%, тоді як олеїнової кислоти - близько 12-27%) та антиоксидантного вітаміну Е, що захищає шкіру. Поліфеноли в косметиці зменшують вираженість капілярної сітки.

Олія чорної смородини (Black Currant Seed Oil) має регенераційні та протизапальні властивості.

Гліцерин (Glycerin) та гіалуронова кислота у формі гіалуронату натрію (Sodium Hyaluronate) подбають про зволоженість.

N-гідроксисукцинімід (N-Hydroxysuccinimide) активує усунення пігментів крові, що відповідають за темний колір і запалення, що викликає кола під очима, також використовується для пом'якшення та кондиціонування шкіри.

Хризин (Chrysin), флавоноїд, бореться з вільними радикалами, це потужний заспокійливий засіб для шкіри, корисний для зменшення видимості темних кіл під очима, що пов'язано з його здатністю зменшувати надлишок меланіну — шкірного пігменту.

Два пептиди Palmitoyl Oligopeptide та Palmitoyl Tetrapeptide-7 обіцяють підвищення пружності та розгладження зморшок.

Екстракт лотоса (Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract) має антиоксиданті та протизапальні властивості, а також допомагає шкірі позбутись відмерлих клітин.

Склад пептидної сироватки для шкіри навколо очей Joko Blend виглядає для мене так, наче технолог створював продукт, котрий може вирішити всі проблеми шкіри навколо очей самостійно.

Сироватка у маленькому флаконі з матового скла, зазначений об’єм 10 мл. Користуватись сироваткою можна 6 місяців після відкриття. Містить ароматизатор.

Мої враження:

Ця сироватка вже була в мене у пробнику, тому я була впевнена у продукті. Сироватка була надійно запакована у плівку, доки я її зняла, трошки пошкодила нігтем етикетку. Консистенція сироватки — рідкий крем. Піпетка зовсім не захотіла віддавати мені продукт, хоча хотілось капнути сироватку безконтактно як я зазвичай роблю, в мене це не вийшло, довелось набирати пальцем, але є і хороші новини — сироватка гарно розподіляється, її потрібно зовсім трішки. Сироватка має легкий, приємний косметичний запах, вона не подразнює мою чутливу шкіру навколо очей. Всмоктується вона за лічені хвилини, спершу шкіра виглядає волого, потім сироватка всмоктується та робить шкіру зволоженою та розправленою (мені скоро 37 і є на чому тестувати продукти від зморшок). Я не використовую консилер під очі, але спробувала наносити тональний крем поверх сироватки, тому що розумію, що це важлива характеристика для тих, хто користується консилером: тональний крем лягає гарно як одразу після нанесення сироватки, так і коли вона всмоктується, якщо поспішати й наносити тональний засіб доки сироватка не всмокталась, перекриття виходить не таке щільне.

З сигнальними пептидами, котрі містить ця сироватка, важлива регулярність та тривалість використання, щоб повністю оцінити їх роботу потрібно декілька місяців щоденного використання. Взагалі ідея використання пептидів в продуктах для зони навколо очей мені дуже подобається та з досвіду я знаю, що пептидні засоби найкраще проявляють себе саме в цій зоні, тому що пептиди ще є дуже хорошими зволожувальними інгредієнтами, а коли шкіра навколо очей добре зволожена, вона одразу має кращий вигляд. Сироватка справила на мене хороше враження.