Blics hair ✨💫

Цукровий скраб для губ від MAYUR

Цукровий скраб для губ від MAYUR

Дівчатка.... в нього такий аромат🥰, що кожного разу скрабуючи губки Ви хочете їсти, хто на дієті категорично не рекомендую 😅

Ну гарнюнечка просто, гарнесенька коробочка у чорно-рожевих тонах, що одразу кидається у очі, нічого зайвого (про ефекти, про яскраві кричащі заголовки), просто фірма, назва та аромат.

Всередині малесенька, неймовірна гарна баночка з дуже щільного пластику, після використання скрабу ії можна використати якось інакше).Баночка також у чорно-рожевих відтінках з написами аналогічно коробочці.

Не дивлячись на те, що баночка дуже маленька, вона дуже економна! Гадаю, що на пів року мені ії

вистачить!

✅ Упаковка

✅ Дизайн

✅ Пластик баночки

Скраб так пахне... ніби ти потрапила у малиновий рай... і коли ти почистила зубки і о 10 вечора стоїш скрабуєш губки... і цей запах зводить з розуму... ти одразу хочеш бігти до кухні і їсти все, що потрапляє тобі на дорозі)))

Консистенція дуже приємна, виглядає ніби намазка з ікрою на бутерброди)) Колір блідо-рожевий.

У скрабі відчуваються масла, крупинки ніби цукор, але за розміром вони менші. Гарно розтають.

✅ Аромат

✅ Консистенція

Одразу скажу — я задоволена! Скрабує гарно, при цьому дуже ніжно. Я беру скрабу примірно с пів ногітка. На губах гарно тримається, скрабуючи відчуваються маленькі крупинки, які тають при массажних рухах. Мінус (а можливо це і не назвеш мінусом) це те, що часточки скрабу падають при массажі губ, тому не робіть скрабування, якщо під вашим обличчям стоїть чай чи їжа. Після того, як скраб повністю розтаяв залишаються лише олії на губах. Вони зовсім не жирні та не противні, олія якимось дивним чином покриває губки легкою плівкою, яка зовсім не дратує. Дуже легко змивається водою! Після використання губки зволожені, мʼякі та ароматні!

✅ Дія

✅ Результат

Я однозначно рекомендую спробувати цей скраб! При цьому він корисний не лише тим, у кого сухі губи, а і тим, у кого вони в гарному стані. Адже після використання губки стать більш мʼякими, насиченими, зволоженими та ароматними! Окрім того, це наш український бренд, який мене здивував, адже він виробляє бюджетні та гарні засоби! Адже склад у скраба абсолютно безпечний! А лінійка цих скрабів має не лише аромат малини, але і інші. Скраб коштує копійки, а результат після першого разу помітний! Він повинен бути у кожної людини!