Юлія Лисенко

Мої викидушки за травень

Мої викидушки за травень

Догляд за волоссям

1. Шампунь лінійки Nature Box з авокадо. Мені подобаються шампуні від цього бренду, вони безсульфатні, мʼякі; користувалась також шампунем в червоній пляшечці та оранжевій. Не скажу, що помітила різницю між ними. але основну задачу виконують на відмінно - мʼяке очищення, шкіру голови не подразнює, лупи не викликав. Чергую його з сульфатним шампунем, якщо бачу, що мʼякого очищення недостатньо (зазвичай після силіконових масок). Тому рекомендую цей шампунь, особливо хто в пошуках більш "натурального" догляду.

2. Кондиціонер Яка. Ще одна "натуральна" баночка, але мені не підійшов, хоча позитивних відгуків неймовірно багато на сайті. Дуже рідкий кондиціонер, після нього ефект "скрипучого" волосся, тобто не помʼякшує. Пляшку не закінчила, так як не бачу сенсу в її використанні.

1. Гель для вмивання Cera Ve - моя любов. Користуюсь вже напевно третій рік і куплю знов. Обожнюю його запах, гель добре піниться, змиває косметику (навіть водостійку туш) без тертя. Немає почервоніння після використання, шкіра не "скрипить", що означає гель не пересушує, а має зволожувальні властивості.

2. Сироватка La Roche Posay Mela B3 - від пігментаціі не врятував, але після нанесення шкіра обличчя зволожена, приємна, не липка, матова. Не куплю, так як почала користуватись сироваткою від цього бренду з вітаміном С - ефект вражає, обличчя сяє, освітлює сліди акне.

3. Крем для обличчя Biotrade проти слідів акне з СПФ 30 - придбала по рекомендації подруги, яка була неймовірно задоволена ефектом. Але на мені не спрацював. Враження що намазала обличчя соняшниковим маслом - жирна, блищить, пори розширені. Сліди акне ніби навпаки стали інтенсивнішими.

4. Лосьйон Biotrade проти акне - наносила точково на місце висипу. Дуже сушить місце нанесення, утворюючи білу плівку, тому користувалась тільки на ніч. Супер ефекту не помітила, відчувала різкий запах спирту. В принципі що спиртом протирати, що цим лосьйоном.

5. Гель для душу Dove - брала з розрахунку, що він без сульфатів, так як шкіра стала дуже сухою після сульфатних гелів. Трішки зменшився свербіж, запах до речі приємний, не навʼязливий.

1. Тональний засіб Uriage - користувалась дуже рідко на якісь події, має щільне нанесення, не підходить для повсякденного використання. Наносила мокрим спонжем - дуже добре приховує недоліки, не видно переходу, не окислюється на обличчі. Викидую через термін придатності.

2. Туш для вій Maybelline Lash Sensational - непогана туш, але треба приловчитись наносити, так як дуже рідка; щоб розподілити рівномірно на віях - треба постаратись і легко переборщити. Не осипається, легко змивається. Але мені простіше наносити ту, яка в жовтому тюбику (Collossal), хоча в неї є недолік (швидко висихає в тубі і осипається на віях).

3. Сироватка для росту вій Minox - ефект вразив, вії довгі, густі, після нанесення туші виглядаю як з нарощеними віями. Супер. Але користуватись треба регулярно кожного вечора на протязі 3 місяців. На жаль ефект швидко зникає - десь через місяць вії повертаються до свого звичайного обʼєму і довжини.

Дякую за увагу ❤️