M O N D ✨️

Найкращий засіб від Tesori d'Oriente, який у мене був

З характеристик варто виділити:

- підходить всім типам шкіри;

- збагачено оліями кунжуту та амли;

- відрізняється ефективною пінотворчою формулою;

- м'яко, але ретельно очищає епідерміс.

Упаковка навряд чи залишить когось байдужим.

Баночка та кришка-дозатор виконані із пластику. Напівпрозорі стінки баночки імітують тоноване скло. Незважаючи на те, що додаткової упаковки немає, поверхня ідеально глянсова і на ній не помітні подряпини. Прикрашають всю цю конструкцію витончені візерунки у стилі бренду.

На задній стороні представлено короткий опис, склад, інформація про матеріали, виробника, термін придатності та обсяг.

Об'єм: 250 мл

Термін придатності: 12 місяців після відкриття

Як діє?

• Шкіра стає більш м'якою та еластичною завдяки інтенсивному зволоженню.
  • Амла та конжут — природні компоненти, які покращують стан шкіри, роблячи її здоровою та сяючою.
  • Олія захищає шкіру від зовнішніх негативних впливів, таких як сухе повітря, вітер, холод, інші агресивні фактори.

Компоненти складу відрізняються відновлюючими та омолоджуючими властивостями; надають зволожуючу, живильну, що відновлюючу дію. І звичайно, частина з них спрямована на аромат, колір та текстуру засобу. І це доречно!

Аромат східних парфумів. Теплий та універсальний. Не надто нав'язливий, не солодкий. Підійде як жінкам, так і чоловікам. На тілі аромат зберігається недовго.

Текстура олійно-гелева. Активно розтікається. Якщо наносити без мочалки, виходить дуже тонка пінка. З мочалкою піни значно більше.

Мені подобаються маслянисті текстури під час прийняття душу. А ця текстура подобається особливо. Вона ніжно огортає шкіру та розподіляється по ній. При цьому легко змивається, не залишаючи відчуття жирності. Очищає шкіру делікатно, не сушить. У результаті шкіра оксамитова та м'яка.

Олія для душу хоч і дає зволоження, але після неї все одно потрібно наносити крем, особливо суху шкіру.

Такий гель для душу подобається набагато більше за звичайні. До нього тягнеться рука. А ще можна сміливо купувати подарунок. З цієї серії цікаво спробувати й інші олії для душу.

Tesori d'Oriente Amla And Sesame Oils