Ірина_make& healthy

Засоби проти випадіння волосся

Засоби проти випадіння волосся

Почну з того, що весною моє волосся почало інтенсивно випадати. Раніше такого не було. Я почала приймати вітаміни, проте відчутного результату не було. Вирішила також додати відповідну доглядову косметику. Хочу поділитися враження від покупки.

Коли купляла безсульфатний шампунь від Lador https://club.makeup.com.ua/post/40676/ побачила, що у них є також серія від випадіння волосся Lador Root Re-Boot Awakening Shampoo Cica &Tea Tree. Подумала, що це доля:)) і купила.

Щампунь має приємний запах, легкий ментол, дуже легкий. Гарно освіжає. Добре піниться, потрібно лише зовсім трішки. Волосся після нього мяке, шовковисте.

Ще я купила філер для волосся "Колаген" від Nika Zemlyanikina. Це набыр з чотирьох пакетиків, активатор росту волосся. Він має наситити шкіру голови вітамінами та поживними речовинами. ФІлер потрібно втирати в шкіру голови за 15 хв до душу. Варто зробити від 8 процедур. Так стверджує виробник.

Я уже зробила 3 процедури. Загалом після використання шампуню, філера та прийому вітамінів результат є. Випадіння зменшилось. Не можу сказати що на всі 100%, але значно менше. Буду продовжувати користування та поділюсь з вами результами.