Бадьорий б’юті-ранок
разом з маскою для обличчя Icy Mint Cryo-Mask від Beauty Derm
Цей засіб я вподобала після допису красуні Yana__matviets ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/40394/. Мені теж захотілося масочку, що знімає ранкові набряки та дарує відчуття приємного холодку, що особливо актуально влітку. Тож без вагань замовила.
Пакування. Масочка міститься у тубі об’ємом 75 мл з кришечкою фліп-топ. Приїхала їз захисною наліпкою, яку необхідно зняти перед першим використанням.
Склад містить багато корисних доглядових компонентів, серед яких:
- Гліцерин - зволоження, відновлення
- Сік алое - зволоження, заспокоєння
- Сечовина - зволоження
- Гіалуронат натрію - зволоження
- Екстракт тефрозії пурпурової - покращення гомеостазу шкіри
- Екстракт квітів камелії японської - пом’якшення, зволоження, захист
- Пантенол - загоєння, зволоження
- Ментол - свіжість, охолодження, легка антибактеріальна дія
Консистенція. Масочка має густу гелеву консистенцію. Прозора з легеньким блакитним відтінком.
Аромат ментоловий, наче у потужної ментолової жуйки.
Використання. Виробник рекомендує наносити маску на очищене обличчя, уникаючи зон у навколо очей та губ. Через 10-15 хвилин зняти сухою серветкою, а потім змити теплою водою. Я наношу масочку тонким шаром, тому сухою серветкою нічого не знімається😅 Тож спочатку знімаю маску мокрим спонжем для вмивання, а потім водою. За порадою Яночки тримаю маску в холодильнику для додаткового охолоджувального ефекту.
Відчуття. Перші декілька хвилин після нанесення відчуваються саме ті приємні свіжість з холодком, яких я очікувала від масочки. Ще від ментолу трошки сльозятся очі, але це дуже швидко проходить. Після змивання маски шкіра виглядає тонізованою, свіжішою, чистішою. Без сухості та стягнутості.
Ще мене дуже потішив один факт. Взимку у мене вперше виникла алергічна реакція на засоби із соком алое у складі, що проявлялось у вигляді почервоніння й печіння. Тоді я тимчасово прибрала з догляду все, що містило сік алое, і додала нові заспокійливі та відновлювальні засоби. Вже коли писала допис про цю масочку, звернула увагу, що вона містить сік алое. І дуже тішуся тому факту, що масочка не викликала алергічної реакції🥰
Фото зроблені ДО та одразу ПІСЛЯ масочки. Мені здається, що ефект є😊
Враження
✨ масочка дарує приємні відчуття свіжості та холодочку, що особливо актуально влітку
✨ не сушить, не стягує шкіру
✨ обличчя виглядає свіжіше
✨ ранкові набряки менш помітні
✨ забезпечує чудовий бадьорий б’юті-ранок
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)