krislemly

L'Oreal | лінійка Metal Detox

L'Oreal | лінійка Metal Detox

Метали у водопровідній воді – не проблема для здоров'я. Але при миття голови вони проникають усередину волосся, стають однією з основних причин ламкості та зміни кольору. Щоб уникнути їхнього згубного впливу, розроблено унікальну лінійку догляду Detox. Запатентована технологія забезпечує детоксикацію металів, не дозволяючи накопичуватися, погіршувати стан та зовнішній вигляд пасм.

Професійний пре-шампунь-догляд для зменшення пористості та запобігання ламкості та небажаної зміни кольору.

Пре-шампунь це засіб, який наноситься на сухе або вологе волосся перед миттям голови, і його основне завдання - убезпечити волосся від негативного впливу водопровідної води або агресивних компонентів шампуню.

Виробник рекомендує наности по довжині від 2 до 4 натисків помпи продукту, в залежності від довжини волосся.

На мою довжину все-таки потрібно 4 натиска. Емульгую 1-2 хвилини до утворення легкої піни та змиваю.

Пре-шампунь легко змивається, не заважає піноутворенню, змити його можна і за одне миття, мабуть, але я завжди мию волосся двічі.

Він не сприяє більш швидкому забруднення волосся, не обтяжує його, не склеює.

Особливого ефекту на своєму волоссі від цього засобу я не помічаю, що з ним, що без нього, впринципі, однаково. Але все-таки хочеться вірити, що засіб захищає волосся від металів у водопровідній воді.

Професійний очищуючий шампунь для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору.

Наступним етапом наносимо шампунь.

Перше, що хочеться відзначити - моментальне піноутворення, навіть якщо волосся недостатньо вологе.

Шампунь не робить волосся жорстким в процесі миття, як це буває. Вони навіть до нанесення бальзаму залишаються м'якими. Мені подобається якість очищення волосся, воно легке, але не пересушене. Алергічних реакцій або проблем з шкірою не викликав. За швидкістю забруднення не помітила, щоб волосся довше або, навпаки, швидше забруднювалися. Частоту миття міняти не довелося.

Професійна маска для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору.

На вигляд маска білого кольору. Досить густа, не має різкого запаху, при нанесенні на волосся ледь вловимий запах практично зникає. На волосся наноситься і розподіляється добре, обволікає все волосся.

На дотик маска не жирна, а більш силіконова.

Ефект від маски мені сподобався одразу. Волосся не пушиться, не плутається, лежать красиво, волосинка до волосинки, але при цьому виглядають і відчуваються чистими і розсипчастими. Кінчики м'які, зволожені. Саме такий результат я чекаю від маски для волосся тому нею я задоволена на всі 100%.

Професійний крем-догляд для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору.

Обожнюю подібного роду незмивашки такої консистенції. Крем-догляд з попереднього тестування - L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Leave-In Mask є моїм безперечним фаворитом тому дуже цікаво було спробувати і цей. Відразу можу сказати, що вони досить схожі по дії.

Крем добре розгладжує волосся, ніякого пуху і волосків, які стирчить у різні боки.

Волосся живе і рухливе, кінчики виглядають дуже доглянуто. В цілому довжина волосся візуально здорова та приваблива. Мене тішить, що немає ніякої плівки на волоссі, зайвої жирності, маслянистості та тяжкості.

Тому повторююсь, що саме цим засобом я залишилась дуже задоволена.

Професійна олійка для зменшення ламкості та проти небажаної зміни кольору.

В міру густе в'язке масло, добре розподіляється по руках та волоссю. Однорідне та з яскраво вираженим жовтим відтінком.

Як і всі олійки, що не змиваються, цю можна наносити як на сухе, так і на вологе волосся перед укладанням феном. Я використовувала масло і так, і так, працює чудово в обох випадках.

Олія не обтяжує і не забруднює волосся. Вбирається дуже швидко. Волосся буквально з'їдає його за лічені секунди.

З завданням зволоження та живлення ця олійка справляється дуже непогано. Для мене очевидна помітна різниця з використанням олії та без неї. Волосся м'яке, приємне на дотик і слухняне. Гладкі, лежать волосинка до волосинки.

Хочеться вірити, що накопичувальний ефект все ж таки є, і засіб працює не тільки зовні, а й з середини.

...........