Vikulyk

Пудровий олівець для брів від Miss Claire

Пудровий олівець для брів від Miss Claire

І я вам скажу, що олівець дуже достовірно повторює ефект пудрового напилення, я згадую, коли робила цю процедуру, і в мене стається дежавю.)

Пудровий олівець для брів від Miss Claire

В мене відтінок «sand": спочатку я переймалась, що буде засвітлий, проте він ідеально підлаштувався і зробив брівки досить натуральними на вигляд. Мені здається-це досить універсальний відтінок, який підійде всім. Можу уявити, наскільки олівчик буде крутою знахідкою для візажиста і полегшить вибір, щоб його використовувати для різних типажів клієнтів.

Тут немає кісточки, але чесно кажучи мені навіть не хотілось нею скористатись, я легко промалювала брови цим олівцем і нічого не хотілось поправляти.

Олівець дуже добре і делікатно заповнює проміжки між волосками. Лягає він легко, не дряпає шкіру. Пігментація тут помірна, що добре для бровних олівців, адже я не люблю дуже пігментовані, м’які олівці.

Стійкість тут класна, впродовж дня добре тримається не створюючи неприємних сюрпризів.

Висновок. Якщо ви полюбляєте ефект натуральних брів, наче після салону, з відмінною стійкістю і гарним пудровим покриттям, то раджу звернути увагу на цей олівець, який щей прослужить довго.