Ірина 🦋

Більш бюджетний аналог Good Girl Gone Bad By Kilian

Більш бюджетний аналог Good Girl Gone Bad By Kilian

Dr. Gritti це італійський🇮🇹 нішевий будинок 🏭. Моє знайомство з ним відбулося з пробників зовсім інших ароматів, про які напишу нижче, але вони всі не сподобалися мені на стільки, щоб я захотіла придбати флакон.

З Adele я познайомилася випадково, гуляючи торговим центром, я зайшла в магазин з парфумерією, бризнула кілька ароматів собі на руку і продовжила гуляти, і я просто закохалася в шлейф Adele, хоча я не дуже люблю квіткові аромати.

Adèle Gritti - це парфум для жінок (навіть не уявляю його на чоловікові) , східно- квітковий, випущений у 2018 році в рамках чуттєвої колекції Bra Series. Серія відрізняється ароматами, які надають образу якусь таємничість, що підкреслюють жіночність та елегантність, залишають на шкірі ніжний, особливий шлейф. Парфум уособлює свободу душі, спокій та гармонію, переносячи думками в італійський сад, наповнений яскравими ароматами квітів.

Парфумер: Luca Gritti.

Красива коробка біла із золотим, всередині обтягнута золотистою тканиною. Флакон дуже елегантний, білого кольору, важкий і не прозорий, має велику кришку під мармур, об'єм 100ml. Я взагалі дуже люблю білі флакони з парфумерією. Також вони є в мініатюрі 15ml та пробниках 2ml.

Початкова нота: Жасмин, Травнева троянда, Османтус

Середні ноти: Нарцис, Тубероза

Базова нота: Кедр, Сіра амбра

Квіткові аромати не відносяться до моєї улюбленої групи, особливо дуже акуратно ставлюся до ноти туберози, тому що вона може придушити мене. У цьому ж ароматі вона мене не душить, дуже делікатна, дає вершковість аромату. На першому місці тут османтус, що дає персикову ноту аромату, далі підключається білі квітіви, перерахованих у піраміді. На щастя мускуса тут немає, який мені так не подобається у багатьох ароматах Dr.Gritty.

Аромат дуже жіночний, дорого звучить, тримається на мені весь день, приходячи увечері з роботи ще відчуваю його на собі. Також досить шлейфовий, не раз отримувала на нього компліменти, хоча думала, що він уже на відстані від мене не чутний 🌸 Я не ношу його щодня, думаю він би мене втомив, надягаю його в ті дні, коли мені хочеться чогось голосного та помітного 🥂

Також цей аромат дуже схожий з Good Girl Gone Bad By Kilian. По стійкості та шлейфу на мені, він зовсім не поступається дівчинці Kilian. Єдине у Kilian є зовсім легка тютюнова нотка, яку я не відчуваю в Adele, але мені цей варіант навіть більше подобається. А в шлейфі ці парфуми практично не відрізнити, так само для порівняння носила один парфум на одній руці, втричі на іншій. При різниці в ціні між ними, вважаю, що це дуже навіть не погана заміна, для тих, кому подобається цей аромат, але не можуть дозволити собі Kilian

Також цей аромат схож з The Queen of Sheba Attar Collection, але Shebа не змогла носити, віддала навіть пробник, був надто важкий для мене, з усіх 3 ароматів, у ньому найбільше ноти тютюну було.

Якщо подобається Good Girl Gone Bad але хочеться щось дешевше і важче, вибирайте Sheba, якщо легше і ніжніше то Adele 😉

Більш бюджетний аналог Good Girl Gone Bad By Kilian
Більш бюджетний аналог Good Girl Gone Bad By Kilian

Більшість ароматів у мене було з лінійки в білих флаконах, всі вони досить стійкі і шлейфові, жіночі, більшість з них у мене не прижилося через мускус, я не любитель цієї ноти, тут мускус схожий як у парфумах італійського будинку Tiziana Terenzi, але все а в Dr.Gritty буде легше.

В інших були якісь пластикові/хімічні для мене ноти, які мені теж не сподобалися.

Dr. Gritti Chantilly

Dr. Gritti Gossip Night

Dr. Gritti Tutu Blanc

Dr. Gritti Tutu Limited Edition

Dr. Gritti Macrame

Dr. Gritti Rebrode

Єдиний аромат крім Adele котрий з'явився у мене першим у флаконі це Pomelo Sorrento Gritti. Це свіжий зелено-цитрусовий аромат, унісекс, для мене на весну-літо, але на жаль він не такий шлейфовий та стійкий як його сестри у білих флаконах