Кузя Ю-а

Олеогель для демакіяжу від Natureal

Олеогель для демакіяжу від Natureal

Сама назва "олеогель" до недощодавна мною не використовувалась. Проте, саме цей термін частіше і частіше використовується в косметичних брендах. По суті - гідрофільний засіб, але більш густий на початку, та можливо навіть краще справляється з очищенням, завдяки плотній початковій текстурі.

Олеогель — ефективний засіб для демакіяжу та делікатного очищення шкіри, що в поєднанні з водою перетворюється на ніжне молочко.

Олеогель ефективно видаляє макіяж та SPF засоби.

Сквалан захищає шкіру від втрати вологи на 22%. Бакучіол розгладжує шкіру та запобігає появі зморщок. Олеогель у поєднанні з живильним кремом для обличчя Natureal можна використовувати як унікальну маску для обличчя для глибокого зволоження та відновлення шкіри.

Олеогель для демакіяжу від Natureal
Олеогель для демакіяжу від Natureal

Як очищення/демакіяж – нанести 1-2 горошини на суху шкіру, помасажувати 30 секунд, змити теплою водою.

Для стійкого макіяжу повторити 2 рази.

Як маска для обличчя – змішати в рівній пропорції з живильним кремом для обличчя, нанести на шкіру на 15 хвилин, змити водою.

Мій мейк змиває на раз два (не використовую водостійку косметику).

Засіб не має запаху, чим задовільніть людей з чутливою шкірою. Також має чудову приємну густу текстуру.

А всі засоби гарно пакуються в матові тари і в мікро міні пактики. Ну це просто 100 балів по милоті :)

В мене обʼєм баночки складає 35 мл. Але з огляду на те, що самого засобу необхідно невимовно мало, розраховуйте його використовувати ну не менше 3 місяців. Дуже економно) Мені подобається цей бренд.