KsuLv

Косметичний десерт від Mermade!

Косметичний десерт від Mermade!
Косметичний десерт від Mermade!

MERMADE , ви знову здивували мого чоловіка! Перше, що він промовив, коли побачив маску : «Це тортик? Його можна їсти?» 😄 Тільки не подумайте, що я не готую йому їсти! Просто ваша продукція настільки ароматна, що збиває мого чоловіка з пантелику 😅 Тому я спеціально купила йому шматочок тортика, щоб не забрав мій 😊

Отож, розпочнемо знайомство зі святковим кейком.

Косметичний десерт від Mermade!

Дизайн маски - це справжній шедевр! Настільки оригінальної косметичної продукції не зустрічала ніколи. Тут бренду аплодую стоячи 👏

Обʼєм маски: 100 г.

Консистенція кермоподібна , з кольоровими вкрапленнями, розхід економічний.

Аромат: я назву його «домашнім пломбіром». Тут зібране приємне поєднання ванілі, свіжих вершків і легкого цукрового відтінку. Аромат, що повертає в дитинство і теплі літні дні.

🌸 Каолін: Це біла глина допомагає глибоко очищати шкіру, видаляючи забруднення, надлишки себуму та токсини.

🌸 Сквалан: Цей легкий, не комедогенний зволожувач сприяє збереженню вологи в шкірі, покращує її еластичність і м’якість. Сквалан також має протизапальні властивості, що сприяють заспокоєнню шкіри.

🌸 Сфери (мікросфери): Ці мікроскопічні частинки мають різні функції, такі як ексфоліація, вирівнювання текстури шкіри та подання активних інгредієнтів.

Наношу переважно зранку, на попередньо очищене обличчя на 15 хв. Далі змиваю теплою водою.

Мій тип шкіри: комбінована, наявні постакне. Завжди боюся вводити нові продукти для догляду за обличчям через можливе загострення акне.

  1. Після нанесення маски відчувається приємна прохолода.
  2. Маска повністю усуває лущення і сухість.
  3. Мікросфери розчиняються при контакті зі шкірою (не забарвлюють її 😄, для тих, хто про це хвилюється) і забезпечують ніжну ексфоліацію. Те, що потрібно для чутливої шкіри!
  4. Дизайн і аромат маски надає настрою і заряду на цілий день (використовую її переважно вранці).
  5. Не комедогенна, не викликає загострення акне.
  6. Оскільки я власниця комбінованої шкіри звузити пори маска мені не допомогла, проте забезпечила гарне зволоження і відновлення природнього сіяння шкіри обличчя.

Маска Mermade Party Cake – відмінний подарунок для будь-якої дівчини. Вона має яскравий дизайн, живить і зволожує шкіру, дарує релаксацію і піднімає настрій! ❤️