Zhukovka

Текстура крему ніжна , наче пелюстки білої троянди ✿

Текстура крему ніжна , наче пелюстки білої троянди ✿

Привіт , люба 🌸 Впевнена, що твоя шкіра знає, що таке пілінги , сироватки , кислоти і тд. Сьогодення диктує свої правила і ці засоби стали невід'ємною частиною домашньої рутини. Проте іноді шкірі потрібнi банальні зволоження і захист. В цьому випадку у гру вступає крем для регенерації шкіри від корейського бренду Р.Саlm

Текстура крему ніжна , наче пелюстки білої троянди ✿

Не буду довго розписувати про те, як він виглядає. Хочу одразу перейти до того, чим він мене підкорив 😍 Ідеальна , надзвичайно легка текстура , котра так пасує моїй шкірі . Він швидко поглинається , не липне і не залишає масної плівки опісля. Текстура дійсно дуже приємна , сподіваюсь , що мені вдалося відобразити це на фото 🫶

Кремчик прекрасно зволожує шкіру і заспокоює її, адже у складі є купа корисних компонентів 🌿 ( обов'язково прочитай рубрику " Для допитливих ) . З ним комфортно у спеку навіть жирній шкірі , тому якщо ви ще й досі не знайшли крему , який би комфортно лягав ,то раджу почати з цієї мініатюрки .

P.S : зараз зі знижкою 🤫

Склад дуже багатий і корисний , я вибрала основні компоненти, які прекрасно доглядають за шкірою :


Алантоїн - володіє кератолітичними, зволожуючими, заспокійливими, протиподразнювальними властивостями, сприяє оновленню клітин епідермісу та прискорює загоєння ран.

Аргінін - матеріал для синтезу білків, який бере участь у виробленні колагену, необхідного для пружності шкіри, допомагає відновленню та загоєнню, крім того, помітно покращує колір обличчя.

Глутатіон - Усуває пігментацію за рахунок очищення епідермісу від токсинів та вільних радикалів.
Покращує колір шкіри, допомагає боротися із сірим відтінком дерми та почервоніннями.
Допомагає у боротьбі з акне як відновлювальний засіб, який прискорює процеси регенерації та усунення шрамів після вугрового висипу.

Гіалуронова кислота - здатна глибоко проникати у шкіру. Саме тому тривале та комплексне використання гіалуронової кислоти може стимулювати природний синтез колагену та еластину у дермі, що допоможе довго зберігати шкіру еластичною, пружною, а також попередити процеси її природного старіння та утворення зморшок.

Кераміди - допомагають запобігти втраті води та сприяють зволоженню шкіри. У поєднанні з іншими ліпідами шкіри вони допомагають формувати впорядковані структури, які допомагають запобігти трансепідермальній втраті води. Таким чином, це покращує гідратацію шкіри та лікує суху шкіру.

Макадамія - Олію горіха макадамії називають благородною олією. Вона миттєво вбирається шкірою, усуває роздратування, лущення, відновлює м'якість і ніжність шкіри. Ця дивовижна і, як її називають, «чарівна» олія загоює рани і лікує опіки, повертає молодість і красу шкіри. Косметика з олією макадамії, як правило, коштує дуже дорого.

Ніацинамід -  регулює роботу сальних залоз, знижує секрецію шкірного сала, а також помітно зменшує кількість запалень, акне та постакне. Він пригнічує розмноження бактерій Propionibacterium acnes, які відповідальні за утворення прищів.

Сквалант - він добре пом'якшує шкіру, допомагає утримувати вологу, відновлює пошкоджену шкіру, знижує ймовірність появи зморшок, заспокоює чутливі ділянки шкіри, має антиоксидантний і навіть легкий антибактеріальний ефект.

Центелла - лікарська рослина, яка широко використовується в корейській косметології. Її дія спрямована на інтенсивне відновлення дерми і зміцнення захисного бар'єру.