«Чорні конячки» в догляд і за шкірою.
Такий чудовий набір припав мені до душі, обожнюю чорний, обожнюю ці всі піпеточні баночки, а ще коли додивилась, що там Скваленова олійка є, то все понеслась, адже вона круто підходить для всіх типів шкіри, навіть для жирної та чутливої.
Гляньте на цю симпатичну чорну коробочку, виглядає дуже-дуже гарно, класно, що тут прозора упаковка і з одного боку видно цю красотінь.
Я вибрала саме цей набір для масажу обличчя, в комплексі це цікавіше. Але давайте почнемо з цікавішого-олії сквалану.
Сквалан — це стабільна версія сквалену, який пройшов процес гідрування, де до його формули додали молекули водню. Він зберігає всі корисні властивості сквалену, не окислюється і може зберігатися понад два роки.
Сквален — це ліпід, який виробляють наші сальні залози для змащення та захисту шкіри. Але після 30-ти років його кількість істотно зменшується.
Головна властивість сквалану — він імітує натуральні олії нашої шкіри, тому так чудово підходить для зволоження, відновлення та захист у будь-якого типу шкіри, він легко проникає в дерму і може бути своєрідним провідником, який допомагає іншим корисним компонентам потрапляти глибше і працювати ефективніше.
Текстура, як для олії-дуже легка і нежирна, тому відносно швидко вбирається в шкіру, олію можна наносити на шкіру губ та повік, доречі вона має і загоювальні властивості.
Олійка не забиває пори і не викликає висипи, вона навпаки контролює роботу сальних залоз.
Коли використовую для масажу-поновлюю декілька разів, мені подобається, що пальці скользять під час процесу, не травмуючи шкіру обличчя.
Тут олія сквалану на першому місці в складі, проте є ще декілька інших позицій, серед них ефірна олія ванілі, от вона якраз надає солодкий аромат цьому засобу.
Зручно, що тут є піпетка і не потрібно наливати її в долоню. Олійка досить ріденька, після неї немає відчуття липкості, навпаки, як я писала вище-вона робить обличчя гладесеньким.
Також я помітила, що в мене майже не почервоніла шкіра, тож процес пройшов максимально гладко.
Друга баночка з набору-гель для обличчя з гіалуроновою кислотою.
Доречі- саме гіалуронка тут на другому місці, тож сироватка можна сказати збагачена цим складником. Мене здивувало, що так мало компонентів у складі, але може воно і на краще, наче зара з так модно.)
Гель має доволі густу текстуру і затримується на обличчі. Відчуваю аромат квітів і трав, перше переважає.
Він надає шкіру відчуття зволоження і гладкості. Спочатку трохи липкуватий, але за декілька хвилин вбирається.
Я роблячи масаж на олії сквалану-не змиваю її, а зразу ж наношу зверху гель і так можу проходити до вечора.
Масаж роблю в дні, коли в мене був поганий сон, бо виглядаю набряклою, тому давно пора придбати собі нарешті ролик. Я хотіла показати фото «до» і «після» масажу, але чесно дивитись на це мені було важко, на фото ще погірше виглядало оте «до», тому трохи особистого лишу за кадром)
Загалом-це чудовий і корисний набір, якщо шукаєте ідеальну олійку для масажу, і переймайтесь за висипання (продукти можна купити і окремо), то олія сквалану має підійти ідеально, а як бонус для себе вважаю гіалуроновий гель і чудове оформлення набору.
Коментарі (0)