Vikulyk

«Чорні конячки» в догляді за шкірою.

«Чорні конячки» в догляді за шкірою.

Гляньте на цю симпатичну чорну коробочку, виглядає дуже-дуже гарно, класно, що тут прозора упаковка і з одного боку видно цю красотінь.

«Чорні конячки» в догляді за шкірою.

Я вибрала саме цей набір для масажу обличчя, в комплексі це цікавіше. Але давайте почнемо з цікавішого-олії сквалану.

Сквалан — це стабільна версія сквалену, який пройшов процес гідрування, де до його формули додали молекули водню. Він зберігає всі корисні властивості сквалену, не окислюється і може зберігатися понад два роки.

Сквален — це ліпід, який виробляють наші сальні залози для змащення та захисту шкіри. Але після 30-ти років його кількість істотно зменшується.

Головна властивість сквалану — він імітує натуральні олії нашої шкіри, тому так чудово підходить для зволоження, відновлення та захисту будь-якого типу шкіри, він легко проникає в дерму і може бути своєрідним провідником, який допомагає іншим корисним компонентам потрапляти глибше і працювати ефективніше.

Текстура, як для олії-дуже легка і нежирна, тому відносно швидко вбирається в шкіру, олію можна наносити на шкіру губ та повік, доречі вона має і загоювальні властивості.

Олійка не забиває пори і не викликає висипи, вона навпаки контролює роботу сальних залоз.

Коли використовую для масажу-поновлюю декілька разів, мені подобається, що пальці скользять під час процесу, не травмуючи шкіру обличчя.

Тут олія сквалану на першому місці в складі, проте є ще декілька інших позицій, серед них ефірна олія ванілі, от вона якраз надає солодкий аромат цьому засобу.

Зручно, що тут є піпетка і не потрібно наливати її в долоню. Олійка досить ріденька, після неї немає відчуття липкості, навпаки, як я писала вище-вона робить обличчя гладесеньким.

Також я помітила, що в мене майже не почервоніла шкіра, тож процес пройшов максимально гладко.

Друга баночка з набору-гель для обличчя з гіалуроновою кислотою.

Доречі- саме гіалуронка тут на другому місці, тож сироватка можна сказати збагачена цим складником. Мене здивувало, що так мало компонентів у складі, але може воно і на краще, наче зараз так модно.)

Гель має доволі густу текстуру і затримується на обличчі. Відчуваю аромат квітів і трав, перше переважає.

Він надає шкіру відчуття зволоження і гладкості. Спочатку трохи липкуватий, але за декілька хвилин вбирається.

Я роблячи масаж на олії сквалану-не змиваю її, а зразу ж наношу зверху гель і так можу проходити до вечора.

Масаж роблю в дні, коли в мене був поганий сон, бо виглядаю набряклою, тому давно пора придбати собі нарешті ролик. Я хотіла показати фото «до» і «після» масажу, але чесно дивитись на це мені було важко, на фото ще погірше виглядало оте «до», тому трохи особистого лишу за кадром)

Загалом-це чудовий і корисний набір, якщо шукаєте ідеальну олійку для масажу, і переймайтесь за висипання (продукти можна купити і окремо), то олія сквалану має підійти ідеально, а як бонус для себе вважаю гіалуроновий гель і чудове оформлення набору.