MAXIMOVA🌷

Бюджетний догляд для волосся Soika

Бюджетний догляд для волосся Soika

Це моє перше знайомство з Soika, завжди цікаво відкривати для себе нові українські бренди. Даний бренд молодий, заснований у 2022 році, покликаний давати жінкам якісні продукти за приємною ціною, виготовлені за сучасними, інноваційними технологіями.

Головним приорітетом при створені продуктів є акцент на простих, безпечних складових та інгредієнтах із доведеною ефективністю.

Ціновий діапазон шампуню та кондиціонеру 120-150 грн. Всі ціни бренду дуже доступні, а що ж до ефекту?

У мене тільки позитивні враження від використання даних засобів! Скоріш за все продукти вдало підібрані до мого типу волосся, тому уважно обирайте для себе продукти, звертаючи увагу до власних індивідуальних потреб.

Подивіться на відео на стан волосся після використання даних продуктів😍 Воно сяюче, легке і розсипчасте та водночас пружнє і гладеньке. Далі зупинюсь на кожному продукті окремо та детальніше.

Зручний формат упакування з помпою об’ємом 300 мл. Шампунь прозорого кольору, не густий і має приємний легкий аромат.

Особливості:

- містить у складі вітамінний комплекс B1, B5, B7, A, E та PP, що відновлює та усуває сухість волосся;
- гідролати гамамелісу та арніки сприяють зміцненню, блиску та себорегуляції;
- має нейтральний рівень pH 5,2, а отже не пошкоджує природній захисний бар'єр шкіри голови; 
- підходить для всіх типів волосся

Враження від використання:

Шампунь гарно піниться, вимиває волосся з легким ефектом «до скрипу», я такого не люблю бо зазвичай це може залишати неприємні наслідки - шкіру голови може пересушити, а волосся стає сухе і плутається. Проте, з цим шампунем цього не трапилось! Ніяких негативних наслідків не було, шкіра голови гарно очищена та свіжа. Я завжди промиваю два рази. Свіжості хватає на два дні, це моя норма. Мию волосся через день.

А за довжину піклувався бальзам…

Бальзам має ідентичне упакування з дозатором, лише менший об’єм - 200 мл. Користуючись одночасно обома засобами розхід бальзаму був більшим, тому він закінчився першим, а шампуню залишилось ще пів банки. Тому враховуючи наперед, я б на одну банку шампуню брала дві банки бальзаму, або бальзам та маску щоб чергувати їх використання.

Особливості бальзаму:

- для всіх типів волосся;
- на основі гідролатів арніки та гамамелісу ;
- із потужним вітамінним комплексом;
- без силіконів та парабенів;
- з легкою формулою, яка абсолютно не обтяжує пасма;
- з нейтральним рівнем ph 5.4, щоб не шкодити волоссю навіть при щоденному використанні;
- інтенсивно зволожує волосся та активно відновлює по всій довжині;
- надає гладкість і посилює природний блиск;
- допомагає впоратися з різними проблемами - від надмірної пухнастості і тьмяності до кінчиків, що січуться;
- дає помітний результат першого застосування

Враження від використання:

Бальзам білого кольору, не плотної текстури, легко розподіляється по волоссю. Має легкий приємний аромат, який залишається ледь відчутним на волоссі після сушіння.

Наносила бальзам на вологе волосся достатнім шаром та залишала на 5-10 хв. Ефект від використання дійсно помітний, полегшується розчісування. Після сушіння волосся дуже м’яке, гладеньке, блискуче. Більзам дійсно не обтяжує, а надає бружності.

Приємно вражена дією цих продуктів, раджу звернути увагу, якщо ви шукаєте засоби для волосся з бюджетного сегменту!

Додаю відео де показую текстури даних продуктів.

І ще хочу звернути вашу увагу, що бренд має дуже цікаві продукти для волосся. Я також користувалась експрес еліксиром для волосся "Дзеркальна вода", якщо ви любите подібні продукти дуже раджу спробувати, адже продукт створює ефект ламінування. Відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/41568/