Огляд на б окс від Loreal revitalift filler (part 2)
Я приїхала на тиждень до мами і нарешті можу вам розповісти її враження від кремів та зробити фоточки.
Денний антивіковий крем-догляд SPF50 з гіалуроновою кислотою
Вигляд
Прийшов крем в паперовій коробці бузкового кольору. Всередині була скляна банка графитового кольору об‘ємом 50 мл. Дизайн мені подобається у цій серії прям дуже.
Консистенція
Текстура кремова, трохи жирна. Колір приємно жовтуватий. Наноситься легко.
Аромат
Ну запах спф відчувається, але не критично. Я дуже не люблю запах спф засобів, але маю визнати, що цей аромат навіть можна назвати приємним. Мені він подобається більше ніж у спф від La roche posay.
Склад
Як на мене ск лад непоганий. Санскрін на одному з перших місць в складі + 3 види гіалуронової кислоти.
Результат
У мами жирна шкіра обличчя з розширеними порами, як і в мене. Не дивлячись на те що текстура у крема доволі жирна, він не викликає жирного блиску на шкірі, а навпаки надає їй приємного сяяння і не забиває пори. Крем звістно не розгладжує глибокі зморшки, але зволожує гарно.
Використовує мама крем зранку після вмивання. Крем непогано виконує свої сонцезахистні властивості. Мама живе за містом і часто буває на сонці, за весь час використання шкіра обличчя жодного разу не обгоріла. Кремом цим вона задоволена і продовжить використовувати його щодня. Єдиний його недолік це жирнувата текстура, не всім вона може сподобатись влітку.
Відновлювальний антивіковий догляд для шкіри навколо очей з гіалуроновою кислотою
Вигляд
Вся серія Revitalift виконана в одному кольорі. Сама упаковка приємного світлобузкового кольору, а тюбик з кремом всередині виконаний в графітому кольорі. Об‘єм 15 мл. Дозатор у крема металевий. Він виступає як дозатор і як аплікатор. За його допомогою треба розприділити крем.
Консистенція
Колір крему бежево-прозорий. Текстура гелева, важка.
Аромат
Як на мене запаха не має
Склад
Склад звістно не натуральний, але нічого страшного в цьому не бачу. Самим важливим компонентом вважаю гіалуронову кислоту яка є одним зі складників молодості та краси.
Результат
Вік моєї мами 45+ тому шкіра навколо очей вкрита мілкими зморшками, присутній набряк.
Мамі сподобалось як крем зволожує шкіру. Відчувається як шкіра наповнюється вологою, сухість зникає, шкіра стає м‘якою і приємною на дотик. Зі зволоженням крем впорався добре. На набряки ранкові не вплинув, зморшки за 2 тижні використання теж не розгладив. Зі зволоженням крем справляється добре тому це просто гарний зволожуючий засіб від якого дива очікувати не слід.
Мама ставить крему 4.
Загалом серія Revitalift нам з мамою сподобалась, особливо гарні сироватки, на них я вже робила огляд. Є певні мінуси, і можливо ціна за ці засоби дещо завищена, але на гарних знижках треба брати🤍
Коментарі (0)