molena

Пілінг-тонік Loreal, який працює ефективніше сироваток

Пілінг-тонік Loreal, який працює ефективніше сироваток

Абсолютно спонтанна покупка. Тонік був мені не потрібний. Але побачила його в одній продуктовій мережі супермаркетів з шаленою знижкою і купила. В господарстві згодиться😄

А вже потім роздивилася, що тонік містить мою улюблену гліколеву кислоту. Це АНА-кислота, яка працює як над очищенням шкіри при акне, так і в якості антіейдж актива, як на зволоження шкіри, так і на вирівнювання мікрорельєфу.

Флакончик ефектний в стилі лінійки Revitalift. Не дуже зручний отвір в дозаторі, але то дрібниці, просто я звикла до вужчого.
Сама сироватка злегка рожева з ледь вловим косметичним ароматом.

Активи та їх властивості в тоніку:
●гліколева кислота (5 %) – видалення мертвих клітин, розгладження й освітлення шкіри;
●алое вера та екстракт кавуна – заспокійливі та зволожувальні властивості;
●аскорбіл глюкозид (високостабільна форма вітаміну С) - для позбавлення тусклості;
●вітамін Е - антиоксидант, що сприяє уповільненню старіння шкіри.
❌️не містить спирту та мінеральних олій.

Повний склад:
Aqua / Water, Glycolic acid, Hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, Glycerin, Sodium hydroxide, Citric acid, Pentylene glycol, Aloe barbadensis leaf juice, Citrullus lanatus fruit extract / Watermelon fruit extract, Ascorbyl glucoside, Panthenol, Peg-40 hydrogenated castor oil, Ppg-26-buteth-26, Tocopherol, Bis-peg-18 methyl ether dimethyl silane, Linalool, Ci 14700 / Red 4, Ci 19140 / Yellow 5, Potassium Sorbate, Salicylic acid, Sodium benzoate, Parfum / Fragrance (f.i.l. z283669/1).

Мої враження:
Після нанесення шкіра одразу гладенька та оксамитова на дотик. На зволоження лише від тонка я б не розраховувала. Подальший догляд у вигляді сироватки та крему ніхто не відміняв. А в денному догляді обов'язково треба використовувати крем з SPF не нижче 30. Так радить виробник.
За що полюбився мені цей тонік найбільше - це як він працює з тоном та рельєфом шкіри. Пори дуже дисципліновано виглядають.


Сироватка Mela B3 негативно на них вплинула (отут розповідала https://club.makeup.com.ua/post/37183/ ) Але завдяки тоніку вдається це виправляти.

Чому я впевнена, що саме тонік працює? Від інших активів я зараз відпочваю, використовую лише базові зволожуючі сироватку та крем.

Якщо інші засоби серії Revitalift такі ж дієві, я відкрита для знайомства).