MAXIMOVA🌷

Ефект ламінування вдома за 180 грн? Легко!

Ефект ламінування вдома за 180 грн? Легко!

Я обожнюю різні цікаві продукти для волосся, як то філери, капсули, різні спреї. Чудово, що на ринку зараз величезний асортимент! І ще рік назад для мене була в новинку дзеркальна вода, а сьогодні я маю нагоду спробувати такий засіб вже від українського виробника Soika!

Що це взагалі за продукт?

Дзеркальна вода - де додатковий продукт до вашого звичайного догляду, який одночасно доглядає за волоссям та створює шикарний візуальний ефект ламінування.

Як працює?

Еліксир миттєво потрапляє та вбудовується в структуру волосся, створюючи гладкість та сяяння без обтяження волосся. Засіб містить унікальну композицію інгредієнтів, які є функціональними для волосся.

Компоненти засобу відновлюють, зволожують та живлять волосся, надають йому діамантовий блиск:

  • Hydrolyzed keratin – відновлює структуру волосся, захищає від впливу навколишнього середовища та надає пружності та еластичності
  • Hydrolyzed Silk – регенерує послаблене та пошкоджене волосся, утримує вологу на поверхні, надає волоссю блиску, еластичності та відчуття шовковистості
  • Chitosan PCA – зволожує, кондиціонує та захищає волосся, надає блиску та зберігає колір волосся.

На своєму волоссі я справді бачу ефект ламінування. Це яскраво виражений блиск та гладкість🤩 На відео можете переглянути результат, який отримую щоразу після використання цього засобу.

Дзеркальну воду використовувала, як додатковий етап у догляді після використання шампуню та бальзаму цього ж бренду. Про них розказувала тут https://club.makeup.com.ua/post/41482/

Продукт має водичкову текстуру, і використовувати її дуже легко.

Я мию волосся, наношу бальзам, змиваю, відтискаю воду і розділяю волосся на дві частини, під низ пасма кладу руку і загзагними рухами згори донизу наношу засіб по всій довжині оминаючи корені, роблю легкий масаж, емульгую (на цьому моменті можете відчути легке нагрівання, це нормально), тримаю хвилинку і змиваю.

Рекомендована кількість для одного застосування 20 мл, мені цього якраз достатньо. Завдяки позначкам на пакуванні легко орієнтуватись при нанесенні. А тоненький носик не дозволить вилити одразу пів банки і контрольовано видає продукт.

Аромат доречі дуже приємний!

Баночки має вистачити на 8 застосувань, тобто одне використання = 22 грн, що дуууууже вигідно.

Далі просушую волосся просто феном і отримую такий чудовий результат! Волосся рівнесеньке, гладеньке та супер сяюче! Дуже легко розчісується та менше плутається.

Я дуже рада, що відкрила для себе цей бренд. Раджу спробувати😊