Mila__Mi

Зафіксує навіть самі неслухняні бровки

Зафіксує навіть самі неслухняні бровки
Зафіксує навіть самі неслухняні бровки
Зафіксує навіть самі неслухняні бровки

В макіяжі для мене основним з елементів є оформлення брів. Для цього найчастіше я використовую відтінкову пудру/олівець + фіксуючи гелі, або віск.

Якщо працюючий віск мені ще легко знайти, а ось з фіксуючими гелями тут вже складніше виходить ... Бо не всі гелі здатні зафіксувати мої брови і тримати їх в необхідній для мене фіксації впродовж дня.

Але, нещодавно я спробувала новинку від нашого українського бренду - Joko Blend і цей милий фіксуючий гель, мене приємно здивував ⬇️

Напочатку засіб знаходився в гарненькій рожевій коробочці 🥰

На зворотній стороні якої, можна знайти необхідну інформацію про засіб: опис та призначення, склад, спосіб застосування, запобіжні заходи та інша інформація.

СКЛАД:
Виділяю найактивніші компоненти ⬇️
PVP ( полівінілпіролідон ) - укладає та фіксує волоски; надає ефект блиску.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Гідролізат кератину - амінокислота/зволожувач; зміцнює волосся, перешкоджаючи його випаданню, покращуючи ріст та зовнішній вигляд волосків.
Гідрогенізована касторова олія - пом'якшує волоски, зволожує їх; попереджає ламкості волосся, допомагає збільшити приплив крові до волосяних фолікулів.

Всередині коробочки знаходиться дуже красивий футляр в пудрово-рожевому відтінку 💗 Ну така краса, порадує будь-яку дівчину ☺️

Щіточка розпушена, що дозволяє добре розчісувати та вкладати, навіть самі жорсткі бровки.

В мене мабуть така щіточка в гелі для брів вперше і вона виявляється справді дуже зручна у використанні 👍🏻

Дозатор має обмежувач, який не дозволяє набрати зайвої кількості гелю.

Аромат мене покорив, гель має класний фруктово-квітковий-пудровий, трохи парфумований. І так, це той аромат з яким би я хотіла мати не тільки парфуми, але й ще й догляд за волоссям (от прям всю лінійку).

Взагалі мені дуже подобаються аромати засобів у Joko Blend і мені хотілося би сподіватися, що колись вони таки створють хоч декілька парфумчиків, або містів для волосся чи тіла ☺️

Колір прозорий.

Консистенція легка, гелева.

Розчісувати і фіксувати бровки починаю з самого початку і до кінцевого кутика, надаючи бровам необхідної мені форми.

Ним навіть можна робити нашаровування (при потребі) і при цьому на бровах не буде білого нальоту.

Після фіксації (звичайно, що за бажанням) промальовую волоски, яких не вистачає - відтінковую пудрою, або олівцем. І при цьому нічого не розмазується і виглядає дуже охайно.

Що по ефекту?
Висихає гель буквально за кілька хвилин, не залишаючи відчуття стягнутості шкіри та липкості на бровах.

Він чудово фіксує брови (навіть мої, доволі жорсткі та неслухняні, які так і хочу стирчати в різні сторони 😄) в заданому напрямку. Завдяки кератину, касторовій олії та гліцерину у складі, гель добре доглядає за бровами: зволожує волосяні цибулини та зміцнює їх. По відчуттям волоски і справді стають більш щільнішими і візуально наче виглядають трохи густіше 😍

Щодо стійкості, то гель добре тримає волоски в заданому напрямку впродовж дня, не обтяжуючи їх. Навіть якщо випадково зачепити їх рукою, то нічого не станеться.

Мені дуже сподобався цей гель, бо окрім гарної фіксації моїх більш жорстких та неслухняних брів, гель ще й прекрасно доглядає за волосками і це виходить ефект 2в1 😍

Однозначно можу його рекомендувати 🩷