Annet🦄

Масочки: любов та ненависть

Масочки: любов та ненависть

Привіт, красуні!

Сьогодні поговоримо про масочки, про те наскільки вони бувають різні і що завжди слід обирати те, щ опідходить саме вам.

Очищувальна і відбілювальна маска з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7 Sane Cleansing And Whitening Mask швидко стала моїм коханням. Шкіра очищується, світлішає і ефект чистоти і свіжості без стягування залишається зі мною після змивання маски. На радощах я побігла замовляти другу таку саму вже для сестри. Іноді я наношу її вранці на "брудну" шкіру і це замінює мені ранкове очищення, але зазвичай два рази на тиждень бавлюся цією маскою. Кислотного пілінгу вона мені не замінить (на й не повинна), але легке очищення дає.

А ось друга маска Кріомаска для обличчя Beauty Derm Icy Mint Cryo-Mask стала для мене справжнім випробуванням. Я не скажу, що моя шкіра дуже чутлива і такі ефекти я спостерігаю не щодня. Фото не для слабаків - це моя шкіра під час маски - вона пекла, поколювала одразу після нанесення. Я собі думаю - почекаю, може так тільки спочатку і масочка діє. Однак за 3 хвилини печіння закінчилося, а ось почервоніння нікуди не зникли... Змила я цю радість за 15 хв і ще півгодини ходила як помідор. Чи варто казати, що жодного позитивного ефекту на шкірі я не помітила?))

Добре, що це був тільки пробник. Багато красунь захоплені цією масочкою - в них такої реакції не виникало. Так що залишаюся прихильницею класики без спецефектів.

Дякую, що дочитали❤️

Масочки: любов та ненависть
Масочки: любов та ненависть