OKazkova

Не суди кремчик по вартості :)

Не суди кремчик по вартості :)

Крем “No! Boring Days” я отримала зі своїм першим замовленням засобів від Mermade. І, можливо, ви помітили з моїх дописів, що Mermade мені міцно сподобався💕 Цей крем не став виключенням. Користуюся ним вже понад 2 місяці й у цьому дописі залюбки ділюся враженням про нього.

Пакування. Крем міститься у гарненькій тубі з кришечкою фліп-топ. Спереду трошки інформації про крем. Ззаду вся необхідна інформація: опис, спосіб застосування, умови зберігання, перелік деяких корисностей у складі та власне сам склад.

Склад крему багатий класними доглядовими компонентами, зокрема:

  • Hydroxyethyl urea - похідне сечовини - забезпечує зволоження шкіри, здатна поглинати та утримувати воду, сприяє збільшенню еластичності та гладкості шкіри.
  • Vitis vinifera seed oil - олія виноградної кісточки - антиоксидант, має виражену зволожувальну та живильну дію.
  • Limnanthes alba seed oil - масло з насіння пінника лугового - нормалізує структуру епідермальних ліпідів шкіри, зволожує, регенерує, відновлює, захищає, живить та пом'якшує шкіру.
  • Glycerin - гліцерин, ідентичний до шкіри компонент - сприяє природному захисту шкіри, має властивості зв’язування та утримання вологи.
  • Urea - сечовина - чинить зволожувальну, заспокійливу, загоювальну та антисептичну дії.
  • Serine - амінокислота, яка бере участь у численних процесах шкіри, забезпечує оптимальне зволоження, покращує вміст дермальних волокон і стимулює загоєння.
  • Algin - натрієва сіль альгінової кислоти, що одержується з морських водоростей - зволожує шкіру, стимулює кровообіг, має антисептичні властивості.
  • Aloe barbadensis Leaf Extract - екстракт листя алое - пом'якшує, заспокоює шкіру, сприяє загоєнню, має протизапальну дію.
  • Bioflavonoids - біофлавоноїди - антиоксидант, запобігає руйнуванню колагену і гіалуронової кислоти та підтримує зволоженість шкіри; має протизапальну дію.
  • Brassica oleracea italica extract - екстракт брокколі - є джерелом вітамінів А, С, К та арахідонової кислоти, завдяки чому надає омолоджувальну, заспокійливу, захисну, протизапальну та загоювальну дії.
  • Tocopheryl acetate - продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу, який в епідермісі гідролізується у вітамін Е - антиоксидант, захищає шкіру від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
  • Panthenol - пантенол - чинить загоювальну, зволожувальну та розгладжувальну дії.
  • Sodium hyaluronate - натрієва сіль гіалуронової кислоти - сприяє регенерації тканин, робить шкіру більш м'якою та гладкою, виявляє високі зволожувальні властивості.

Крем не містить парабенів та віддушок. Склад безпечний.

Консистенція. Крем білого кольору, має ледь відчутний запах - гадаю, то пахне суміш його компонентів, адже віддушки у складі немає. Текстура ніжна, комфортна. Легко розподіляється по шкірі, швидко вбирається, не залишає ані липкості, ані жирності.

Враження. Цей крем дістався за крутою акцією, коли можна було придбати товарів Mermade на певну суму та отримати подарунок на вибір. “No! Boring Days” і став тим подарунком. Без тієї акції крем коштував близько 120-150 гривень. За таку вартість не очікувала від нього чогось надзвичайного і була приємно вражена тим, що він анітрохи не гірший за дорожчі креми. А десь навіть кращий, з огляду на його склад та комфортні відчуття, які він дарує шкірі. Він чудово подружився з усіма моїми сироватками: ультразволожуючою Hyaluronic та заспокійливою Take It Easy від Mermade, а також із масажною сироваткою від SKINBAR. Крем гарно закриває сироватки та надає якісне додаткове зволоження. Під тональною основою не скочується. Алергічної реакції не викликав.

Підсумуємо:

✨ у крему дууууже приємна ціна

✨ гарний склад, багатий всякими приємнощами

✨ відсутня віддушка

✨ швидко вбирається

✨ не залишає ані липкості, ані жирності

✨ не скочується з косметикою

✨ добре зволожує в комбінації з сироватками

Отже, мені крем “No! Boring Days” дуже сподобався! Дякую за увагу 🫶