Darina🦉

#bestvacationevermakeupclub

Останні роки, мої літні відпустки були тількі в Харкові💔, найкращому для мене місті, (є багато гарних міст, я жила в багатьох містах нашої краіни (і не тільки), але Ха це топ🔥). Через завантаженість роботою, вибратися в літку, мені було майже не можливо. Але, якщо ти живеш в цьому місті, воно тобі і не треба. Це безліч гарних, чистих парків (один Центральний парк чого вартий👌🏼), зоопарки за містом (мій улюблений Фельдман Екопарк💚), набережні (де проводилось купа фестивалів), купа зон для відпочинку з сім'єю (Nemo та ArizonaPlace🥳), старі вулички, купа різноманітних ресторанів 🍽️ (мені здається я була в усіх, бо з цим і зв'язана була моя праця).

Літо в Ха❤️, яке стало мені новим домом🏠, де я зустріла своє кохання👩‍❤️‍👨, де знайшла круту роботу, з класною командою, яка досі мене чекає 😥.

Це саме чисте місто, яке я бачила в своєму житті. Це безкоштовні парки, транспорт до зоопарків, розваги, фестівалі, музеї, різні вистави, люди, а харьківський говір😂.

Тому якщо літо - то це тільки Харків!

Топ моїх міст в Украйні:

1. Харків
  2. Трускавець
  3. Наш Крим

Трускавець саме там я зустрічала Новий Рік, це дуже колоритне та цікаве місто, з дуже гарною природою. Особливо хочу відмитити Етно-Кафе Гражда, де я стільки спробувала нових для себе страв, наших українських страв. Де власники кафе самі ходили та розповідали дуже цікаві історії про нашу їжу! Дуже раджу, якщо Ви там будете, туди завітати!🖤

Жовтень. Наш Крим.

Я там майже жила, на рік я приїздила по два рази. Була і в літку і в зимку. Але для мене Крим - це яскрава осінь, безмежна краса!

Я мрію повернутися жити до Харкова, та їздити на відпочинок в Наш Крим!!!💔

15 червня, 2024
Darina🦉
15 червня, 2024