Sono Kateryna

#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub
#bestvacationevermakeupclub

Моя найкраща відпустка відбулася на острові Сардинія, у столиці Кальярі. Це була моя мрія - побачити кришталево чисту блакитну воду, побувати на піщаному білосніжному пляжі, насолодитись прекрасною острівною частиною Італії. Я була здивована, наскільки Сардинія відрізняється від основної частини Італії - острів дуже чистий, спокійний, ніколи б не подумала, що в Італії є настільки гармонійне місце. Люди були привітні, їжа смачна, а лагідне травневе сонце і морський бриз зробили мій відпочинок незабутнім.

Топ-3 улюблених місця в Україні для мене назвати дуже легко. Кожне з них неповторне і в кожне хочеться повертатися з разу в раз.

  1. Київ - не знаю, чи є ще місце на землі, яке б я так само любила? В Києві є все, що душі угодно: розваги, різноманітні заклади, прекрасна архітектура і краєвиди, природа, парки, і можна рахувати до безкінечності. Масштаб цього міста вражає - ніколи не буде питання «чим мені сьогодні зайнятись?»
  2. Ірпінь - місто моєї душі. Дуже зелене, чисте, зі свіжим повітрям і неймовірними лісами. По особливому затишне, спокійне. Щиро рекомендую відвідати кожному.
  3. Яремче - місто сили. Неймовірні гори, озера, водоспади, тут відчувається справжнє життя. Я приїжджала в це містечко лише влітку, але мрію побачити засніжені гори, насолодитись краєвидами Карпат в зимній період.

Цікаво, чи згодні ви з моїм списком? 🤗

#bestvacationevermakeupclub
#bestvacationevermakeupclub