OKazkova

Рум’яні. Натуральні. Ідеальні.

Якось мені попалась реклама цих рум’яшок, і вони мене дуже зацікавили. Знайшла їх на Makeup, а відгуки не найкращі. Ніби запевнила себе, що не дуже й то потрібні ті рум’яна, але ж продовжувала про них думати. Врешті-решт вирішила таки замовити мініатюрки по 1,5 мл. Тож, якщо б не підійшли, то було б не так прикро. Але - спойлер - мені вони сподобалися🥰

Рум’янця представлені у двох відтінках Lace та Muscat. Як пише виробник: “Це кольори здорового природного рум’янцю, який виникає внаслідок притоку крові в капіляри”. Виробник дає поради щодо вибору відтінків в залежності від кольору шкіри та волосся, втім наголошує, що ми можемо обрати будь-який з цих двох відтінків на свій смак. Я замовила одразу обидва відтінки, щоб подивитися, який більше личитиме.

Чарівні пляшечки об’ємом 1,5 мл з прозорого скла, оснащені крихітними піпеточками та охайними наліпками з назвами відтінків.

Виробник зазначає, що 100% компонентів у складі рум’ян мають натуральне походження. Вони не містять силіконів, синтетичних барвників та запашок. Склад веганський, засоби не тестуються на тваринах.

Активні компоненти

• оливковий сквалан - фізіологічно споріднений до сквалену власного ліпідного шару шкіри - надає пом’якшення, відновлення та захист
  • рослинні емоленти не сушать шкіру та забезпечують комфортні відчуття
  • віск рисових висівок надає зволожувальний, пом'якшувальний та захисний ефект
  • мікронізовані пудри оксиду цинку, діоксиду кремнію, целюлози та міки забезпечують щільність та інтенсивність кольору.

Рум’яна рідкі та мають шалену пігментацію. При розтиранні на руці (так, спочатку ці рум’янця краще наносити на руку) відчуваються дрібнесенькі крихточки, їх має бути видно на фото👆 Але при розтиранні вони швидко зникають. Все ж це натуральний засіб, тож можлива якась неоднорідність. Але воно зовсім не заважає.

У відгуках писали, що рум’яна погано тушуються. Не знаю, не помітила такого. На попередньо зволоженій шкірі обличчя рум’яна дуже легко розтушовуються до бажаного результату. Так само гарно вони лягають і на змащені бальзамом губи. Але дуже важливо збовтати пляшечку з рум'янами перед використанням.

Від виробника: "Одну краплю рум’ян розітріть між пальцями і, легенько постукуючи, подушечками пальців або спонжем нанесіть на щоки, повіки, вилиці або губи. Для того щоб додати відтінку губам, наносьте рум’яна-мультипігмент на прозору жирну текстуру (бальзам). Перед застосуванням ретельно збовтати!"

Оскільки пігментація рум’ян дуже інтенсивна, я спочатку наношу їх на руку, а вже звідти потрошку набираю та наношу на обличчя. Рум’яна легко наносяться та розтушовуються пальчиком. Однієї крапельки більш ніж достатньо для щічок, повік та губ.

Виробник пише: “Зазвичай Muscat обирають темноволосі дівчата, для створення червоного відтінку рум’ян”.

Muscat - це гарний, вишуканий теракотово-цегляний відтінок. Мені подобається і те, як він виглядає у мономакіяжі, і як він гарнонійно поєднуються з іншими продуктами.

На першому фото макіяж складається з тоненького шару тональної основи Sublime Drop Foundation від PuroBio Cosmetics та власне рум’яшок у відтінку Muscat на повіках, носі, щоках та губах. На другому фото - тональна основа та відтінок Muscat у поєднанні з тінями, тушшю, легким контурингом, пудрою та бальзамом для губ.

Виробник пише: “Зазвичай Lace обирають світловолосі дівчата, для створення легкого рожевого відтінку”.

Lace - ніжний рожевий відтінок. Та хоч виробник і зазначає, що відтінок обирають світловолосі дівчата, мені він сподобався так само, як Muscat: і в мономакіяжі, і у поєднанні з іншими продуктами.

На першому фото макіяж складається з тоненького шару тональної основи Sublime Drop Foundation від PuroBio Cosmetics та рум’яшок у відтінку Lace на повіках, носі, щоках та губах. На другому фото - тональна основа та відтінок Lace у поєднанні з тінями, олівцем для очей, тушшю, легким контурингом, пудрою та бальзамом для губ.

✨ обидва відтінки мультипігментних рум'ян виглядають природно

✨ інтенсивно пігментовані, тож витрачаються дуже економно

✨ консистенція рум’ян рідка та зручна у нанесенні

✨ легко розтушовуються, комфортно відчуваються на шкірі

✨ залишають приємний матовий фініш

✨ гарно виглядають і соло, і в багатокомпонентному макіяжі

✨ дуже тішить натуральний склад, з яким хочеться використовувати косметику частіше

✨ ну і особливо приємно, що такі диво-продукти створює наш український бренд

Так, можливо, комусь ці рум’янця здадуться незвичними та навіть незручними. Бо ж треба їх збовтувати перед використанням, наносити на руку, а потім вже потихеньку набирати та розподіляти по обличчю. Але до всіх цих моментів можна швидко звикнути. Для мене, наприклад, нанесення цих рум’ян стало цікавим ритуалом. І на мою думку, вони ідеальні! Дуже радію, що замовила. Тож щиро рекомендую придивитися до них!

Дякую за увагу🫶