Альгінатна маска з екстрактом зеленого чаю і алое вера від Joko Blend
заспокоює 💚
Не можу натішитися цими прекрасними масочками від нашого українського виробника Joko Blend. Сьогодні на огляді не меньше гарна та не менш дієва — альгінатна маска з екстрактом зеленого чаю і алое вера, що обіцяє заспокоїти шкіру обличчя💆♀️
Для кого вона?
Ця масочка рекомендована для сухої, схильної до підвищеної чутливості та подразнень, шкіри:
— ефективно очищає пори
— знімає роздратування та усуває запальні процеси
— вирівнює рельєф та колір обличчя
Пакування
Звичне 20 грамове саше. Сам порошок ніжно-зеленого кольору, має приємний та легкий трав'яний аромат 🌱
Склад
💚 Діатомова земля: Очищує шкіру (англ. Diatomaceous Earth).
💚 Натрій альгінат: Зволожує та заспокоює шкіру (англ. Sodium Alginate).
💚 Сульфат кальцію: Зміцнює структуру маски і зберігає вологу (англ. Calcium Sulfate).
💚 Пірофосфат натрію: Покращує консистенцію маски та зберігає вологу в шкірі (англ. Sodium Pyrophosphate).
💚 Порошок алое вера та екстракт алое вера: Заспокоює і зволожує шкіру (англ. Aloe Vera Powder, Aloe Vera Extract).
💚 Ацетат токоферилу (вітамін Е) та пальмітат ретинілу (вітамін А): Борються з ознаками старіння та покращують текстуру шкіри (англ. Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate).
💚 Екстракт камелії сіненсіс: Зменшує запалення та покращує стан шкіри (англ. Camellia Sinensis Extract).
Застосування
Раджу слідувати пунктам на самому саше, адже кількість грамів води різниться від типу маски. Для цієї альгінатної — це 50-60 грамів.
Я все ж таки беру прохолодну воду, щоб було більше часу на нанесення. Замішується чудово, як шпатилем, так і вилкою (перевіряла черговий лайфхак).
Плюс не забувайте попередньо наносити вашу звичайну сиворотку — перевірено, ефект буде кращим.
Також нагадую про захист волосся і одягу від масочки☝️
Перевірений лайфхак: краплі з одягу все ж таки видаляються ацетоном, тобто рідиною для зняття лаку, + звичайне прання у пральний машині.
Виробник зазначає, що дану альгінатну масочку можна і треба використовувати на очі та губи.
Враження
Власне одразу результат на обличчі ⬆️
Помітно, що маленькі роздратування зійшли та стали менш помітними. Загальний тон обличчя теж вирівнився та ніби посвіжів. Пори стали виглядати краще значно краще. Эффект зволоження присутній, але менший ніж у порівнянні з іншими альгінатними масками виробника.
Ще неабиякий плюс для мене, шкіра обличчя в день використання маски жирнилася менше звичайного, жодної матуючої серветки в день її використання.
Підсумовуючи, результат мені сподобався, +1 гарна масочка в копілочку 🥰
Дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)