Dana Kravchuk

Масочка Echosline Discipline

Масочка Echosline Discipline

Привіт, красуне 💗
Знайомлю тебе з Echosline - італійським брендом по догляду за волоссям, який відомий своїми інноваційними продуктами та широким асортиментом якісних засобів.
Сьогодні на огляді у мене пробничок маски із серії Discipline.
Тисни "дізнатися більше"💗

Маска для волосся Echosline Discipline - це продукт, призначений для догляду за в'юнким та пористим волоссям. Вона містить комплекс активних інгредієнтів, спрямованих на розгладження, зволоження і надання блиску волоссю.
У виробника є об'єм 300 мл, 1000 мл та пробник 15 мл для знайомства🤗

У складі окрім емолентів та зволожуючих компонентів є:
💗 Олія ши (карите) - хороший емолент, живить, зволожує, пом'якшує. Використовується для пошкодженого, сухого і ламкого волосся.
💗 Арганова олія - має інтенсивну живильну та зволожуючу дію і сприяє відновленню структури волосся за рахунок високого вмісту Омега-3-6-9 ненасичених жирних кислот і вітамінів. Оберігає волосся від пересихання, сприяє усуненню ламкості кінчиків.
💗 Екстракт насіння льону - містить безліч вітамінів, зокрема А, В і Е, які зміцнюють і відновлюють пошкоджену структуру локонів. Регулярне використання бальзаму стимулює ріст волосся, усуває ламкість, повертає блиск і шовковистість.
💗 Олія какао - відновлює пошкоджене, ламке й сухе волосся, інтенсивно живить волосяні цибулини, проникає вглиб структури кожного волоска, зміцнює волосся за всією довжиною і захищає від негативного впливу зовнішніх чинників.

*Щоправда, усі цікаві компоненти знаходяться після консервантів та парфумування, отже їхня частка у засобі не найбільша. Але засмучуватися не варто, адже ефект приємно радує!

Текстура маски густа, щільна, поживна. Це мабуть найщільніша текстура, яку я коли-небудь пробувала, вона наче желатинова.
Аромат косметичний, приємний, квітковий. До речі, у засобів цього бренду нереально пахучі маски та шампуні 😍 до прикладу, маска М7 пахне цукерками 🍬, а шампунь S2 насиченим капучино ☕. Ці аромати варто спробувати кожній!

Витримую маску на віджатому рушником волоссі 5 хвилин (виробник радить від 5 до 10 хвилин). Змиваю, віджимаю зайву вологу, наношу термозахист Mermade та сушу феном.
Волосся одразу стає м'яким, блискучим, слухняним. Прибирається зайва пухнастність та його легше розчесати.
Кінчики виглядають зволоженими, наповненими😍

Дивись фото та відео📷

Мені сподобався ефект від маски😍 раджу спробувати засоби бренду Echosline, у них багато лінійок для різних типів та станів волосся, з хорошим складом та чудовим ефектом. Кожна зможе знайти для себе цікавий засіб ❤️

Дякую за увагу 💓