Кузя Ю-а

Красунькі - секрет зачісок від «KRASAVKA»

Красунькі - секрет зачісок від «KRASAVKA»

І в них можна спати, бо вони мʼягенькі! І кольорів просто до вибору, до кольору! Така знахідка дівчат 💜 Але спробую викладати захват поетапно 😂

Знову таки - український бренд! пишаюсь Писати про наших 💜

KRASAVKA — це бренд, який заснувала в Одесі сімейна пара Марина та Андрій у 2021 році з метою створення першокласних м'яких бігуді для жінок. З того часу бренд розширив свій асортимент, включивши до нього косметички, рушники-тюрбани та резиночки.

В мене кучері, проте іноді хочеться надати їм направлення в завитках. Або ж Взагалі змінити обʼєм та діаметр кучерях.

Мала невтішний досвід з дешевим китайських (замовляла напряму з Китаю). Але вони настільки тверді. Там не те, що спати на них, та їх ще зігнути треба (жартую). Просто якість взагалі була нуляча. І от тоді я вирішила навіть більше не експериментувати.

Проте, нещодавно, подруга похвалилась покупочкою бігудів від KRASAVKA! В неї ніжно рожеві. Так от, це мене тригернуло все ж таки і собі мати цю красу.

Вони просто супер мʼякі! І наповнення таке ніжне, що я проспала в них всю ніч і жодного дискомфорту!!!

В комплектику йдуть бігуді (В мене з стрічками), дві шовкові резиночки, мішечок для зберігання і милий крабик, що б полегшити вкладання.

Красунькі - секрет зачісок від «KRASAVKA»

Не робіть як я, а одразу йдіть на сайт дивитись інструкцію по вкладанню. Я спочатку наробила аби що.. але за годину вирішила подивитись відео інструкцію, і як результат - перевкладала волосся)))

Зате маю досвід! :)

Мої бігуді насиченого кольору фуксії) і коли їх накручуєш та завʼязуєш стрічки - то вже виглядає все таки мило й сексуально! Нічого спільного з бігудями наших мам 😂

Атласні бігуді для волосся — це знахідка кожної дівчини, яка допоможе вам створити чудові природні локони за 2-10 годин, не використовуючи ніяких плойок. Використання нагрівних засобів більше не потрібно! Цей метод підходить для використання перед сном, що дозволяє отримати гарний результат без додаткових зусиль, і ви прокинетесь з чудовими природними локонами. Такий спосіб завивки волосся заслужено популярний у світі, і зараз ви можете отримати все необхідне для його виконання у зручному наборі від krasavka.

  • створення чудових хвиль без зайвих зусиль
  • не потрібно використовувати нагрівні засоби
  • ніжний матеріал, який не травмує волосся під час завивки
  • підходить для використання перед сном

І ще, я тепер даруватиму їх всім своїм подругам ) а сама хочу тюрбан і халат-полотенце 😂