Blondie_rs

Танучий мед на губах від Nature Republic

Танучий мед на губах від Nature Republic

Всім привіт! Сьогодні хочу познайомити вас із блисками-бальзамами від корейського бренду Nature Republic. Я про нього також ніколи не чула (як і ви, напевне), але натрапивши на рекламу танучих медових бальзамів - одразу ж загорілась бажанням спробувати їх!

Такий формат стіків ввійшов у моду, на скільки я розумію. Вони мені одразу нагадали сяючі блиски SheGlam [але вони дуже липкі та плотні]. Формат доволі зручний, але не практичний: кнопочка на корпусі може лише випихати продукт, а ось закрутити назад його вже неможливо.

Перше, що одразу привертає увагу - це ніжний аромат. Там наче джем з усіх тропічних фруктів, який так соковито политий медом. Тим не менше, стає відчутним ще ментоловий відтінок в шлейфі, який нагадує Кармекс (після нанесення я отримала відповідь на свої піднесено-здивовані брови). Тому, давайте вже перейдем до огляду ☺️

Пакування мінімалістичне, але дуже ефектне. Бальзамчики йдуть в блискучих коробочках (один більш рожевий, другий - до графітового відповідно до відтінку бальзаму). Самі продукти представлені в пластмасових стіках. Матеріал виготовлення не з кращих, але й не бідовий. Кришечка добре сидить, нічого не люфтить.

Обʼєм продукту: 2,7 грама

Склад насичений екстактами меду, шипшини та манго; оліями абрикосу, солодкого мигдалю, оливки, жожоба та ши. Саме ці інгредієнти будуть гарно живити та зволожувати губи.

В стіку відтінок виглядає пудрово-рожевим. При контакті з губами одразу починає танути. Розподіляється легко, не залипає та не розтікається. Він наче й тягучий, проте еластичний та комфортний на губах. Не встигла я ще нанести його на верхню губу після нижньої - як відчула пощипування. Це не плампер від Мейбеллін, звісно, але й трішки сильніший за Кармекс. Щось ближче до бальзаму, який має загоюючі властивості з ефектом холодочку. Але й це ще не все. Він справді оновлює шкіру, якщо вона раптом полущилась. Буквально через 10-15 хв я витерла серветкою та побачила дуже багато відмерлих шелушок (не подумайте, що він знімає здорову шкіру з губ 😁). І це знову не все про цей відтінок. Через 2-3 години губи стають доволі яскравого рожевого забарвлення. Він тінтує та проявляє свій відтінок не одразу. А я ж так втішилась ніжно-рожевому кольору!

Після рожевого я одразу задумалась: а чи не стануть мої губи сірими? Такий відтінок зустрічаю вперше, хоч ми вже бачили й чорні олійки для губ, сині помади тощо. На губах він виглядає прозорим з легким підтоном ось цієї холодної сіринки. Але вона не кидається в очі та не тінтує губи з часом. Даний відтінок має абсолютно такі ж властивості, як і його рожевий колега. Смачний аромат, тануча текстура без липкості та загоюючі властивості з ментоловим шлейфом.

А також в стіках на другому фото. Це відтінок, який ми отримуємо після нанесення. 11 відтінок Tint Plumping Pink пізніше затінтовує губи і вони стають на 1-2 тони яскравішими. Але це швидко виправляється міцеляркою, колір не вʼїдається на добу.

Показую пакування, нанесення та відтінки на губах на сонечку 😍

Це, напевне, перші засоби з корейської декоративки, якими я користуюсь і до яких тягнеться рука. Навіть мама в мене попросила один.

З переваг: приємна тануча формула без липкості, ароматна віддушка. Має загоюючі властивості та ефект пощипування. Рівномірно лягає на губи, не розтікається.

Єдиний мінус, який я для себе визначила - це великий розхід (за рахунок танучої формули). Ну і важкодоступність на нашому ринку - або замовляти через когось, або ж напряму з Кореї.
Всім гарної та мирної ночі! 🫶🏻