Оксамитові спонжі д ля макіяжу від Girlwood
Мої новенькі помічники✨
Всім привіт🤍
Нещодавно моя косметичка поповнилась новенькими спонжами для макіяжу від надзвичайно естетичного і дівочого бренду Girlwood🌸
Тож коротенько про головне✨
Упакування, дизайн та матеріал🌸
Спонжики приїхали до мене у красивому рожевому зіп-пакеті, який вмістив у собі 5 спонжів, на звороті повна інформація для споживача🌸
Упаковка дуже зручна для зберігання і транспортування✨
Самі спонжі виконані з дуже приємного та м'якого матеріалу, яким просто неможливо травмувати ваш у ніжну шкіру✨
Виготовлені з поліуретану та оксамиту🌸
Така собі розпаковочка🌸
Не знаю, як ви, але я люблю анпакінги, тож показую свій✨
У використанні🌸
Я використовувала спонжі як для сухих, так і для кремових текстур і вони класно вписались у мою рутину, ось вам декілька плюсів аби до них придивитись:
- крутий матеріал, працювати яким суцільне задоволення та ніжність
- гостроконечна форма, яка чудово підходить для закріплення пудрою тону в зоні очей
- при роботі з кремовими текстурами, спонжик мінімально вбирає у себе продукт
- не розмазує і не пошкоджує нанесений тон, оскільки достатньо легеньких прихлопуючих рухів для ідеального результату
- спонжики дуже невибагливі у догляді, достатньо промити і просушити його після використання
- а ще, у цьому наборчику їх цілих 5 штучок
Висновки🌸
Особисто я полюбляю різні аксесуари для створення мейку і ці спонжі значно полегшили та вписались у мою рутину створення краси, з пудрою працювати значно легше, ніж звичним пензликом, тож раджу придивитись до цих рожевих пухнастиків🤍
Дякую кожній за увагу, приємного вечора і тихої ночі✨
Коментарі (0)