Anna_feerie

Сироватка з пребіотиками, що охолоджує шкіру

Нещодавно я ввела в догляд азелаїнову сироватку 15 % і такий трітмент трохи підвищив чутливість шкіри (а саме, збільшились почервоніння та подекуди відчувалось печіння). Щоб нівелювати ефект звикання, я додала в рутину сироватку з пребіотиками Sue і отримала навіть трохи більше, ніж очікувала). Тисніть "Дізнатись більше", щоб розгорнути відгук та побачити фото🤗.

По-перше, зазначу, що пребіотики не те саме, що пробіотики (останнє - то корисні бактерії, а перше - їжа для них, щоб вони росли здорові та щасливі)). Чому це важливо? Пробіотикам важкувато співіснувати з кислотними продуктами, хоч також можна комбінувати, але роблячи перерву в 25-30 хвилин між нанесенням відповідних засобів.

Пребіотики в цьому плані менш примхливі, але також доволі ефективні в лікуванні чутливої/подразненої шкіри з порушеним епідермальним бар'єром😉.

Основні герої рецептури інулін, бетаглюкан та олігосахариди - ті самі смаколики для корисних бактерій, що стоять на сторожі нашого захисного шару 💪. Окрім них сироватка містить:

💚 олії макадамії та рисових висівок (дають живлення та сприяють утриманню вологи в шкірі);

💚 альгінат натрію (той самий, на якому базуються альгінатні маски - покращує мікроциркуляцію та відтік лімфи, тонізує, освіжає, зволожує та має потужні регенерувальні властивості);

💚 каприлові тригліцериди - органічний емолент, що має прекрасну сумісніть з нашою шкірою, ідеально працює на сухій та зневодненій шкірі, сприяючи збереженню вологи; має також протизапальні властивості та є провідником для доступу жиророзчинних компонентів в шкіру;

💚 екстракт чорниці - антиоксидант, що стимулює мікроциркуляцію, знімає подразнення та має освітлювальний ефект.

Ще одна приємність - це натуральний комплекс ароматизаторів, особисто мені сироватка пахне червоним яблучком з ягідками, аромат приємний, не нав'язливий, такий ніжний та натуралістичний🤗.

По консистенції продукт кремово-рідкий, напівпрозорий з молочним відтінком. Одразу після нанесення на шкіру виглядає волого, проте поглинається буквально за хвилинку, не лишаючи масного або сяючого фінішу. Після нього шкіра зволожена, заспокоєна та, найцікавіше - охолоджена!)) Цей ефект я відчуваю хвилин 10 після нанесення і насолоджуюсь їм перед нанесенням крему (в кого чутлива шкіра, той розуміє, як це круто, коли косметика знижує температуру шкіри!🤩).

А ще, я була б не я, якби не перевірила обіцянки виробника щодо Ph - він справді 5,0, слабокислий - ідеально підходящий для чутливої шкіри та підтримки здорового мікробіому🤗.

Підсумовуючи, можу сказати, що Sue Prebiotic Serum це справжня знахідка, адже продукт має крутезний склад, що дійсно працює і дає ефект на моїй не самій простій в догляді шкірі. А за таку ціну (наразі на сайті коштує 268 грн.) - то взагалі скарб!