Чесний огляд на олівці Colour Intense Be Bold + порівняння з GlamBee
такі однакові і такі різні
дуже цікаво, як в одній лінійці їм вдалось зробити абсолютно різні олівчики.
це автоматичні гелеві олівці з сильною та не дуже пігментацією. давайте розберемось ху із ху.
Colour Intense (огляд + свотчі)
в моєму арсеналі є тільки 4 відтінка, але які я дійсно використовую. хотілось ще бачити справжній червоний, а не відтінки в сторону ягідних. і так, по черзі:
1. 206 - Темно-фіолетовий
моє кохання вже протягом 2х років! дуже пігментований, м'який, стійкий та легкий у використанні. стрілки, підложка під тіні, в слизову - йому все по силі. являється частинкою моїх повсякденних макіяжів. до того ж гарно грається з моїм кольором очей :)
2. 212 - Лавандовий
в якості самостійної стрілки виглядає не дуже виграшно, треба якось обігрувати. в якості нанесення на слизову або підвести нижню лінію вій - підходить. як видно по свотчу, при розтушовці майже зникає, ніби зарплатня на другий день.
3. 209 - Волошковий
ну прям розчарування)) так, при нанесені на руку цей відтінок виглядає непогано, а от на повіці... нанести неможливо, бо щоб хоч трохи передався колір, треба дряпати олівцем. нормально не наноситься, не тушується. висновок - лежить в дальньому ящику та припадає пилом. на заміну цього взяла олівчик від ГлемБі, але про них пізніше.
4. 207 - Банановий
бачите самі, що він подібний до мого улюбленого 206 темно-фіолетового по пігментації і м'якості. і вони дійсно схожі. більше не знаю, що дадати :)
GlamBee (огляд + свотчі)
я жертва акцій - саме при таких обставинах були придбані ці малиші.
1. Блакитний
як і писала вище, взяла його на заміну від Colour Intense, бо не закрите питання з блакитним олівцем не давало мені спокою. м'який? так! пігментований? так! стійкий? дуууже, ладве вдається його змити :) чи швидко застигає? так, бо він застиг ще до того, як я встигла зробити друге фото свотчу, тому його раджу наносити спочатку на пензлик, а потім вже на око, або тушувати вже через 0,00001 секунди після нанесення. знову не знайшла ідеальний.
2. Білий
такий самий класний і застигає трохи повільніше. гарно виглядає на слизовій та в кутику ока, підсвічуючи його, якщо розтушувати.
висновок
кольорові підводки - це моє велике кохання і зараз я перейшла з рідких на гелеві олівчики через зручність нанесення. і дуже важко знайти ідеальні, але мені майже вдалось з першої спроби.
так, в мене невелика колекція і однотипні стілки через нависшу повіку, але як же трохи кольору в макіяжі піднімає настрій!
важко сказати який бренд мені сподобався більше, бо що в Колор Інтенс, що в Глембі є свої плюси і мінуси, а за умовою знижки ціна буде однаковою. але єдине, що ми точно знаємо, це на які відтінки не варто витрачати кошти :)
Коме нтарі (0)