Yana Osyka

Rare Beauty by Selena Gomez Mini Positive Light Liquid Luminizer, Mesmerize

Rare Beauty by Selena Gomez Mini Positive Light Liquid Luminizer, Mesmerize
Rare Beauty by Selena Gomez Mini Positive Light Liquid Luminizer, Mesmerize

Мої проблеми почались з кольору. Кому цікаво сходити в магазин і посвотчити? Точно не мені, не люблю вилазити зі свого пенсіонерського району. Тому вирішила обирати навмання. Enlighten здався мені за світлим. Зараз же ось-ось і літо, я засмагну і що потім робити? Так я обрала Mesmerize.

Приїхало це щастя. Дістаю з коробки, роблю свотч і розчаровуюсь. Колір темнуватий і взагалі я хотіла більш золотистий. Хоча бренд все правильно написав rose bronze. Це я щось собі вигадала під час хаотичної купівлі продукту.

Це мій перший рідкий хайлайтер, то ж порівнювати ні з чим. Спочатку обережно нанесла пару крапель на обличчя і розтушувала пальцем. Навіть чоловік сказав що він темний. Але вертати товар я не хотіла.

Наступний раз вирішила змішати його з рідкими рум’янами від Rare Beauty, все ж таки один бренд. І о щастя - все вийшло. З’явився сяючий ефект на щічках, так акуратно і ніжно. Зазвичай я люблю натирати вилиці яскравими хайлайтерами, але тут навіть мені сподобалось.

Далі почала експерементувати. Наносила хайлайтер з іншими кремовими рум’янами - все красиво. Потім шукала підхід з пензликами. В надрах косметичок я знайшла ідеальний, маленький та круглий пензлик. Він наносить чудово хайлайтер, бронзової лінії майже не видно. Колір такий ось-ось і на межі, щоб не стати темним.

Використовувала і спонж - не сподобалось, з’їдає майже весь хайлайтер і потрібно постійно його додавати.

Модний сяючий ефект зберігається протягом всього дня. Якщо захочу додати зверху сухого хайлайтера - легко, адже продукт самофіксується. Я це дуже люблю в цих рідких штуках від Rare Beauty.

Загалом що можу сказати - це весела прикольна штука, щоб погратись. Спробувати різні варіації для щоденного макіяжу. Але на зиму я точно куплю мініатюру у відтінку Enlighten. Буду далі бавитись, може й в тон колись додам…