Unsexy products that make me sexier, або чому повсякчас повертаюсь до лінійок L'Oreal Paris Elseve.
Про бузкову лінійку говорили багато і вона в мене є, але сьогодні хочу поговорити про "старожила" лінійки Elseve , що до сих пір вартий уваги. Elseve Експерт Кольору для пофарбованого волосся з екстрактом півонії і UV-фільтром.
* Плюси
- Приємний аромат.
- Ніжна, мусова текстура.
- Добре очищує.
-НЕ пересушує фарбоване волосся.
- Співвідношення ціна/якість/об'єм.
- Ця серія універсальна і її можна знайти у більшості світових мас-маркетів.
*Мінуси
- Може НЕ підійти для тих, в кого подразнена, або чутлива шкіра голови.
- Активний аромат, що довго тримається на волоссі.
( мені він подобається, але для когось це мінус)
Стосовно захисту кольору і UV-фільтрів мені важко судити, бо маю фарбований блонд, ефект краще зможуть оцінити ті, що фарбуються у темні чи яскраві кольори.
Але я помітила, що після користування саме червоної лінійки мій блонд відтінок довше залишається рівномірним.
Як власниця фарбованого у блонд волосся я маю на своїй поличці безліч засобів і "зілль" для збереження волосся. . Особливу увагу я приділяю маскам, кондиціонерам, захистам і "незмивашкам". Перепробувавши багато професійних шампунів дійшла висновку, що нема "чарівного" саме шампуню і по великому рахунку від шампуню треба: щоб мив і НЕ створював "мочалку" на голові з цією задачею шампунь однозначно справляється.
Саме червона серія не припиняє мене вабити надзвичайно приємним ароматом і тестурою, що змушує мене повертатись до цього давнього фаворита
Коментарі (0)