Anna_feerie

Трояндова міцелярна вода, ніжна, як пелюсточка

Трояндова міцелярна вода, ніжна, як пелюсточка
Трояндова міцелярна вода, ніжна, як пелюсточка

В мене вже майже закінчилась баночка цієї чудової міцелярки, тож можу поділитись своїми враженнями: це дуже м'який, зволожуючий та дієвий продукт, якому під силу змити навіть легендарні помади Maybelline Vinyl🤩. Тисніть "Дізнатись більше", щоб побачити тест-драйв на стійких продуктах🤗.

Трояндова міцелярна вода, ніжна, як пелюсточка

Мої вимоги до міцелярної води/молочка доволі високі: мені треба, щоб засіб гарно очищував та знімав макіяж (в тому числі стійкі продукти), при цьому не подразнював шкіру та очі, а в ідеалі - лагідно ставився до шкіри.

Згода, хочу я багато, але повірте, все це реально😉. Трояндова вода від Bielenda у мене в об'ємі 200 мл, також є велика пляшечка 500 мл (зараз на сайті такий мега-об'єм коштує 238 грн., тож виходить доволі бюджетно)).

Склад більше схожий на склад тоніка, аніж очищуючого засобу: гідролат троянди, каприлові гліцериди, пантенол, ніацинамід, вітамін С у формі аскорбіл фосфату, вітамін Е, В6, гліцерин, гіалуронова кислота, гідролізовані глікозаміноглюкани... Чесно, такого багатства не в кожному зволожуючому засобі зустрінеш, а тут - міцелярка!

І судячи з ефекту, я точно можу сказати, що виробник не зекономив на формулі та справді потурбувався про наш епідермальний бар'єр❤️.

Аромат у водички квітковий, з нотами троянди (але це не така "бабусина" троянда, яка заповнює весь навколишній простір і не дає дихати, аромат доволі приємний)). Дія дуже ніжна, я не відчуваю жодного дискомфорту ні в процессі очищення, ні після нього. Макіяж з очей також знімає чудово, очі не пече та не викликає почервоніння.

Що круто, так це здатність розчиняти навіть супер стійкі текстури, для тестування я використала вінілові помади Мейбелін, гелеві олівці, матову помаду та рідкі тіні Ламель, консилер Есте Лаудер та глітер від ЛН Про - трошки потримала ватний диск з міцеряною водою і, як бачите, вона справилась дуже добре.

Єдиний мінус, що я можу назвати - якщо зняти макіяж з губ і потім випадково торкнутись вуст язиком, то міцелярка доволі гірка на смак)). Але то просто не треба її куштувати😆.

Тому продукт дуже класний, якщо ви шукаєте щось максимально лагідне до чутливої шкіри, з хорошим складом та при цьому дієве - придивіться до Bielenda Rose Care Micellar Water For Sensitive Skin🥰.