Vikulyk

Комбо: для захисту від сонця і усунення наслідків

Комбо: для захисту від сонця і усунення наслідків

Взяла з собою сонцезахисний лосьйон для тіла і крем після сонечка, нащастя мені знадобився більше перший варіант, а от неслухняним членам сім'ї друга баночка стала ой як у пригоді.

Комбо: для захисту від сонця і усунення наслідків

Почну розповідь з сонцезахисного лосьйону для тіла.

Він знаходиться в миловидній упаковці біло-оранжевих кольорів, сплутати сонцезахист і крем після засмаги не можливо, принаймі мені, адже їхні кольори зразу асоціюються з направленістю засобу.

Дозар видає невелику кількість засобу, але мені його потрібно було багато, щоб змастити все тіло, тому в мене скользила рука при наступних натисканнях І було трішки незручно, але не впевнена чи це важливо.

Текстура доволі густа, принаймі кремчик не стікає, що зручно, згадую оті Біокони дуже рідкі і брр..))) Ні тут приємно користуватись.

Не дивлячись, на те, що лосьйон не розтікається, він досить гарно скользить і розприділяється по шкірі.

Аромат інтенсивний, він кисло-солодкий, квітів напевне.)

Білий слід доволі швидко розноситься і залишається така жирненнька плівка, десь хвилин на 10, при цьому я відчуваю навіть невеличке зволоження.

Це все були загальні враження, але перейдемо до основних.

Я не згоріла! Зовсім ні капельки. Крем весь час відчувався комфортно і добре захищав, адже він на досить якісних новітніх сонцезахисних потужних хімічних фільтрах, тому йому довіряю. Ми купались, тому я поновляла засіб, десь через 2 години.

Але були члени сім'ї, які вирішили знехтувати безпекою, хоч я ото бігала з баночками за ними, але ні.) Тому крем для тіла після сонця теж дуже знадобився.

Баночка схожа, тільки відрязняються кольори і звичайно інший по своїй дії засіб. Насправді досить призентабельно, коли лінійка вся в схожому стилі.

Крем має теж гарну текстуру, і приємний аромат, тільки більш свіжий.

Він гарно розприділяється і відчується свіжість-те, що треба при опіках, хоч я дуже рідко згоряю, проте знаю уже.)

Він гарно зволожує і пом'якшує шкіру, в складі присутні: пантенол, гіалуронова кислота, масло ши.

Я звичайно і сама намастилась, хоч необхідності не відчувала, але він такий приємний.

Чоловік, який встиг обгоріти підтвердив, що йому дійсно стало легше! Зменшилось почервоння і зуд, маємо надію, що лущитись шкіра не буде, принаймі на це схоже.

То ж так, засіб ефективний!

Висновок. Рекомендую ці засоби, адже у нас в сім'ї був випадок меланоми і це жахливо і досі, про наслідки не буду говорити, в Інтернеті багато інформації. Якраз саме ця людина зацікавилась сонцезахисним флюїдом і я подарувала їй від щирого серця, адже як писала вище, що довіряю.

Тому бережіть себе і близьких❤️