#testmakeupclub
Враження від боксу
Привіт красуні, сьогодні поділюсь своїми враженнями, щодо боксу, який отримала на тестування https://club.makeup.com.ua/looks/41632/
Декілька засобів, я дуже давно хотіла спробувати, з них і почнемо!
O’BAYS Pore-Blurring Powder Пудра згладжуюча з эфектом зменшення пор
Особливості Pore-Blurring Powder від O’BAYS від виробника:
- пудра має прозору формулу;
- невагома текстура надійно фіксує макіяж і пролонгує його стійкість;
- забезпечує ефект блюру, мінімізує видимість пор та тонких ліній;
- контролює блиск та жирність шкіри;
- робить обличчя гладеньким та матовим;
- має зручний формат.
Давно вона мене вабила, бо маю дуже розширені пори, і було цікаво спробувати новий для мене засіб.
Пакування:
Дуже гарне, чорний матовий футляр, зручне люстерко, захісна пластикова мембрана в середині, якісний чорний спонж.
Упакована в картону коробочку, де є вся інформація для споживача. Вага 7 гр.
Мої враження
Для мене пудра, це засіб яким завершують макіяж, або використовують як самостійний засіб.
Ця пудра для мене зовсім не зрозуміла. Вона має жирну гелеву текстуру (прозора), не зважаючи, що в футлярі вона має гарний блакитно-білий колір. Текстура дуже вагома, залишається на шкірі, блиском, а точніше віском.
Виробник не вказує, як правильно нею користуватися "Нанесіть пудру на обличчя за допомогою спонжа", на цьому все.
Для себе спробувавши її як самостійний засіб, та з іншими засобами в мейку, зробила висновок, що це саме база під макяж, ну ніяк не пудра!
І вона дійсно працює, як база (фото в каруселі), вона ніби заповнює пори, рельеф шкіри виглядає набагато краще, доречі, інші засоби лягають на неї добре. Але вона не матує, і залишається липкуватим шаром протягом всього дня.
Ще з недоліків, вона має, не дуже приємний аромат, на шкірі він не відчувається, а от сам футляр, має виражений аромат пластика.
Використовувати її, кожен день, точно ні, тільки для мейків, які буду робити на короткий час.
Скульптор-стік кремовий для обличчя
Відтінок 01 - Warm Brown - теж розчарування, саме через колір. Я не погоджуюсь, що це скульптор, більш консілер під очі ( вважаю, що було переплутане пакування напевно). Я маю дуже бліду шкіру, але навіть на моїй шкірі, цього засобу не видно.
Формат засоба дуже зручний - стік (засіб викручивається). Чорний матовий футляр, кришечка міцно закручивається, має захисну мембрану в середені. Упакован стік в картону коробочку, де є вся необхідна інформація. Вага 6.3 гр.
Свотчі
Текстура - жирненька, кремова, але приємна до шкіри. Легко наноситься, та без вагання розподіляється. Колір здається насиченим, навіть риживатим, але на шкірі повністю стає прозорим (фото в каруселі), він мені нажаль нічого не маскує.
Виробник вказує, що можно використовувати стік, як тіні для повік (залишу його саме для цього).
Аромат - відсутний.
Рум'яна-стік кремовий для обличчя
Відтінок 02 Mauve Pink - тут любов з першого нанесення!
Пакування, таке саме як і у скульптора, дуже класне та зручне! Вага 6,5 гр.
Свотчі
Рум'яна ідеально мені підійшли і по відтінку, і по якості. Колір кор ичнево-рожевий. Теплий відтінок. Дуже насичений колір.
Текстура - кремова, теж трохи жирненька, але мені приємна до шкіри.
Гарно наносяться та тушуються. Гарно тримаються протягом всього дня.
Наносила як самостійний засіб ( на чисту шкіру ), так і на тональний. Тут нарікань в мене не має, користуюсь з задоволенням! І всім дуже раджу!
Хайлайтер-стік кремовий для обличчя
Теж викликав тільки гарні емоції!
Пакуваня - як і в попередніх стіків. Вага 6 гр.
Текстура - кремова, доречі текстури в стіках у всіх схожі, як крем-віск. Гарно лягають на шкіру. Дуже насичені, одног о руха вистачає.
Аромату я не відчуваю.
Свотчі
Біле мерехтіння, з дуже дрібними блистівками.
Гарно поводять себе протягом всього дня. Більш яскраво виглядають коли наносити на шкіру без тонального засобу, я наношу на крем.
Тож хайлайтер для мене виявився дуже вдалим!
Пудра фіксувальна для обличчя
Теж дуже вдала для мене знахідка!
Особливості Long-Lasting Finish Powder від O’BAYS:
- робить шкіру гладенькою та оксамитовою на дотик;
- прозора та універсальна;
- рівномірно наноситься пензликом або спонжем;
- зберігає стійкість макіяжу, запобігає скочуванню тону чи консилера;
- попереджає появу жирного блиску, робить шкіру матовою;
- маскує пори та вирівнює мікрорельєф шкіри;
- зручне паковання з сіфтером зробить використання економним та зручним.
Пакування:
Теж дуже гарне та зручне. Навпів прозора баночка, кришечка міцно закручивається, має в середині захістну плівку. Гарної якості спонж для нанесення пудри. Засіб гарно дозується, завдяки свому формату (має маленькі отвіри).
Пудра упакована в картонну коробочку, де є вся інформація про засіб. Вага 11 гр.
Враження від застосування
Текстура - дрібний порошок (нагадує тальк), білого кольору, на шкірі стає прозорим.
Аромат - відсутний.
- Дуже гарно матує шкіру, ефект матування достатньо довгий.
- З легкістю розподіляється по шкірі.
- Дуже економічна витрата.
- Вирівнює рельеф шкіри, пори виглядають візульно набагато краще.
- Добре фіксує макіяж
Цією пудрою задоволена на всі 100!
Парфумований дезодорант-стік "Rose Wine"
Скажу відверто, я була не дуже позитивно налаштована, до цього парфумованого дезодаранту, бо була знайома з гелем для душу, і знаю цей насичений, дуже тяжкий аромат для мене.
Якщо, одразу, то дезодарант мені сподобася, роботу свою виконує, але є нюанс.
Формат у нього зручний, це великий стік, гарний та сучасний дизайн. Засіб викручивається, система працює гарно. Упакован в картонну коробку. Об'єм 50 мл.
.
Текстура - тут і 1 нюанс, саме в літку, ви його з собою не візьмите (або треба мати сумку-холодильник). Він доволі швидко починає плавитися при високих температурах. На першому фото, можно побачити, що поки до мене він доїхав, аж сам спітнів. Але при кімнотної температурі, все з текстурою добре. Нагадує тверде гліцеринове мило.
Легко наноситься, та швидко вбирається, не залишає слідів на шкірі та на білизні, він повністю прозорий.
2 нюанс - це аромат, він приємний, я відчуваю троянду з цитрусовими, і ще якісь пудрові квіти. Але він дуже насичений, для мене, для такого засобу , це занадто, бо він перебиває навіть, легкий, свіжий парфум. Тож користуватись ним для мене, тількі як самостійним засобом.
Дійсно тривалий та надійний захист від поту, тут без нарікать, він гарно працює.
Тож , хто любить цей аромат, мені здається, це буде гарним та дієвим придбанням!
Шовк для ванни парфумований з шимером "Rose Wine"
Найгарніша баночка цього тестувального бокса! Дуже гарна прикраса для ванної кімнати. Прозора баночка, з товстого скла. Кришечка міцно закривається, в середені має товсту резинку. Дуже гарний та сучасний дизайн. Вона у мене не тільки для ванни, але і в якості дифузора, бо має такий самий дуже насичений аромат. Це насичена троянда, цитрусові та пудрові квіти. Об'єм 80 гр.
.
Текстура - суха, мені нагадує розчиний напій (пам'ятайте в дитинстві "Юпі"). Швидко розчинається в воді, не окрашує.
Ця пудра прям естетик, дуже підіймає настрій. Непогано зволожує шкіру. Але більш ця пудра - це візуальне задоволення та більш комфортніше приняття ванни. Баночки вистачить десь на 2-3 рази.
Мені дуже сподобалась, бо я люблю такі штучки!
Як висновок - я дуже задоволена, що спробувала нові для себе засоби , і більш ість продуктів мені сподобалось! Дякую ще раз команді клубу, за можливість тестувати разом!🦉
Коментарі (0)