Христина 🌺

Лімфодренажний скраб для тіла Mermade…

Лімфодренажний скраб для тіла Mermade…

Як тільки побачила цю новинку, вона мене дуже зацікавила. Бо я люблю різні такі анти целюліт ні штучки для тіла. Бо саме вони мені допомогли позбутися того сильно помітного целюліту, який був після пологів. Звичайно, тут ще спорт і правильне харчування, але оті всі креми/скраби теж відіграли не останню роль.

І зараз я все рівно продовжую ними користуватися, для підтримки шкіри в пружному стані.

А потім я прочитала, що це зігріваючий скраб...тож моїй радості не було меж (бо я саме та, одна на тисячу, яка дууууже сильно любить спеку; надворі + 30, а для мене кращої погоди і бути не може).

Лімфодренажний скраб для тіла Mermade…
Лімфодренажний скраб для тіла Mermade…

Я завжди шукала щось таке, щоб сильно гріло. Але мені завжди було мало саме того "правильного" гріття. Бо щось або не сильно гріло, або пекло. Ще були охолоджувальні засоби...але то не моє. Мені від них холодно навіть в таку жару.

Коли нанесла цей скраб, то зрозуміла, що то нарешті щось таке, що я шукала...

Це ніби оновлений скраб старої версії. Тут порівнювати не буду, бо попереднім не користувалася. Тож для мене цей став відкриттям.

Колір тут настільки життєрадісний і яскравий, що до нього постійно тягнеться рука.

Запах теж чарівний, дуже рідко зустрінеш такий приємний аромат в таких засобах. Скраб має багато корисних компонентів. Олія ши, авокадо. Текстура дуже приємна. Вона складається з цукру і рисової крихти. Скрабує дуже класно...тут я це особливо зацінила. Є класний ефект шліфування, частинки відчутні, але вони при цьому абсолютно не травмують шкіру.

Скраб наношу не на все тіло, тільки на проблемні ділянки.

Далі все по інструкції. Масажую, втираючи в шкіру, витримую ~3 хвилини, змиваю. Тут можна не переживати за те, що змерзнеш в душі. З цим скрабом такого не буде.

Ефект тепла є практично зразу, скраб починає інтенсивно гріти ( не пекти), дуже нагадує сауну. Потім це тепло зберігається ще ~ 5 хвилин після душу.

Результат мені дуже сподобався. Нарешті я отримала той свій бажаний "hot".

Користуюся ним ще відносно мало часу, але на нього покладаю великі надії, і впевнена, що після 10 таких процедур, в парі з такою сироваткою чи кремом ефект точно буде класний👌.