Anna_feerie

Медове мило родом з Алеппо

Оскільки моя робота пов'язана з фарбами та пігментами, то руки доводиться мити частіше, ніж хотілося б моїй шкірі)). Через це періодично отримую подразнення, сухість та жахливу стягнутість і потім лікую все це постійним нанесенням крему. Та останнім часом стала обирати більш м'які засоби для миття і це дуже допомагає🥰. Про французький бренд Najel я дізналася завдяки Makeup Club (а саме через дописи Yustal про їх знамениті алепські мила з лаврової олією).

Натуральний склад, сирійське виробництво та делікатна дія на шкіру не могли не привернути увагу, тож я відшукала найбільш ніжне милко для делікатного очищення🤗.

Виробник позиціонує цей продукт як універсальний засіб, яким можна вмиватись, мити тіло та навіть волосся, проте я його економлю та використовую виключно для рук)).

Склад мінімалістичний, формула базується на оливковій олії, ефірній олії лавра з додаванням справжнього меду🥰. До речі, мед присутній і в ароматичній композиції, проте не в якості солодкої віддушки, а скоріше як насичений запах медових сот разом з прополісом. Аромат доволі густий та насичений, мені трохи схожий на дьоготь, але набаагааато легший та з медовим присмаком).

Навіть на вигляд одразу розумієш, що продукт доволі живильний та натуральний - мило дуже насичене оліями та легко тане під водою. Піна не надто пишна, як буває з мас-маркет аналогами, проте її вистачає, щоб якісно очистити шкіру. При цьому жодної сухості або стягнутості, шкіра чиста, при цьому зволожена.

*Зважаючи на склад, варто потурбуватись про зручну мильничку, в який брусочок не буде потерпати від зайвої вологи та зможе швидко висихати.

Тож, якщо ви також потерпаєте від жорстких засобів, маєте професію, пов'язану з необхідність постійно мити руки (або песика😁), то зверніть увагу на натуральні засоби очищення - креми та лосьони, звісно, також нам потрібні, та краще все ж запобігти появі проблеми, аніж потім її лікувати❤️.