Vikulyk

Ідеальний винний відтінок, який вибілює зуби

Ідеальний винний відтінок, який вибілює зуби

Помада знаходиться в гарному матовому футлярі з вибитим логотипом бренду, як на мене виглядає досить лаконічно і стильно.

Тицяйте "дізнатись більше", там будуть детальні фото і характеристики ❤️

Ідеальний винний відтінок, який вибілює зуби

Стік тут досить цікавої скошеної форми, що дозволяє з більшою легкістю промальовувати контур.

У мене відтінок "Superb Wine"- це дійсно досить гарний темний сливовий, з домішкою бордового.

Текстура тут дійсно матова, але вона міняється, тож поясню)

При нанесенні помада лягає спочатку матовим шаром, проте, коли нашаровується і від тепла губ топиться-стає кремовою, правда на деякий час.

Потім десь за пів годинки, може швидше-всідається і стає матовою, як на другому фото губ.

Мені дуже подобається, як помада вибілює зуби, тут ідеально збалансований відтінок, хоча темні кольори можуть і навпаки.

Вона лягає рівномірно і насичено, повністю перекриваючи відтінок губ. Не підкреслює недоліки, але звичайно ж перед матовою помадою треба добитись максимальної гладкості губ. Відчуття доволі комфортні, я не відчуваю сухості, не знаю, як буде в зимовий первод, але поки все гаразд.

Стійкість ідеальна, чесно, я не чекала, що після з'їдених декількох пельмешок в мене вона залишиться на губах, робила я це звичайно акуратно, адже помада не рідка, а в стіку. Помада не розтікається і не розмащується по контуру, якщо її не зачепити. Звісно вона перебивається, якщо доторкатись до губ, проте сама по собі тримається дуже гідно.

Стійкістю я приємно вражена!

Моє знайомство склалось вдало, то ж поглядаю тепер на інші відтінки, цікаво, як себе будуть вести більш стримані відтінки 😍