Ідеальний винни й відтінок, який вибілює зуби
Давненько я не оновлювала свій асортимент від Avon, тож прийшов час продовжити і познайомитись з оновленими продуктами, мені насправді цікаво, як бренд помінявся за ці роки. Це як стара добра подруга, з якою ви давно не бачились, але дуже б хотілось.
Помада знаходиться в гарному матовому футлярі з вибитим логотипом бренду, як на мене виглядає досить лаконічно і стильно.
Тицяйте "дізнатись більше", там будуть детальні фото і характеристики ❤️
Стік тут досить цікавої скошеної форми, що дозволяє з більшою легкістю промальовувати контур.
У мене відтінок "Superb Wine"- це дійсно досить гарний темний сливовий, з домішкою бордового.
Текстура тут дійсно ма това, але вона міняється, тож поясню)
При нанесенні помада лягає спочатку матовим шаром, проте, коли нашаровується і від тепла губ топиться-стає кремовою, правда на деякий час.
Потім десь за пів годинки, може швидше-всідається і стає матовою, як на другому фото губ.
Мені дуже подобається, як помада вибілює зуби, тут ідеально збалансований відтінок, хоча темні кольори можуть і навпаки.
Вона лягає рівномірно і насичено, повністю перекриваючи відтінок губ. Не підкреслює недоліки, але звичайно ж перед матовою помадою треба добитись максимальної гладкості губ. Відчуття доволі комфортні, я не відчуваю сухості, не знаю, як буде в зимовий первод, але поки все гаразд.
Стійкість ідеальна, чесно, я н е чекала, що після з'їдених декількох пельмешок в мене вона залишиться на губах, робила я це звичайно акуратно, адже помада не рідка, а в стіку. Помада не розтікається і не розмащується по контуру, якщо її не зачепити. Звісно вона перебивається, якщо доторкатись до губ, проте сама по собі тримається дуже гідно.
Стійкістю я приємно вражена!
Моє знайомство склалось вдало, то ж поглядаю тепер на інші відтінки, цікаво, як себе будуть вести більш стримані відтінки 😍
Коментарі (0)